Co się dzieje...? |
Wersja do druku |
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-06-2005, 13:42 Co się dzieje...?
|
|
|
Zdaje mi się że corazto mniej użytkowników pisze posty i pojawia się na tym forum...
trochę mnie to nie pokoi nie chcę żeby te forum zostało porzucone,ponieważ jest bardzo fajne i szkoda rzeby się straciło...dla dobra forum piszcie więcej postów <na temat> |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-06-2005, 13:49
|
|
|
Oj, nie martw się :) To forum ma 3 lata i jak dotąd radzi sobie całkiem nieźle. A to, że raz jest postów więcej, raz mniej, to absolutna normalka. Na przykład zawsze mniej jest w wakacje, które się właśnie zbliżają - to ciekawe, ale jak człowiek ma za dużo czasu, to mu się nawet pisać nie chce... |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 19-06-2005, 13:50
|
|
|
Na razie to jest sesja na studiach... Co niestety na wiele osób wpływa ograniczająco. A większość aktywnej załogi jeśli ma odrobinę czasu, jest przeze mnie bezlitośnie ganiana do dyskusji technicznych, co pewnie też im nie pomaga :) |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-06-2005, 15:54
|
|
|
Inna sprawa, że jest lato i normalni ludzie zwykle mają jakieś zajęcia inne niż siedzenie przy komputerze. Na przykład poprawiają oceny w szkołach, jeżdżą na rowerze, wyjeżdżają na wakacje albo koszą trawe w ogródku... Albo jak ja denerwują się przed egzaminem.
Rzeczywiście w tym miesiacu pojawiło się mniej użytkowników niż w zeszłym i napisano mniej postów, ale to tendencja wynikająca z warunków zewnętrznych... Do końca wakacji zapewne będzie to wyglądało tak, jak wygląda, albo gorzej (bo ludzie pojadą na wakacje...) potem się poprawi...
Zresztą tam na górze są statystyki. Można na nich zaobserwować, że to normalna tendencja: ludzie milkną wraz z nastaniem czerwca, wracają do życia wraz z wrześniem. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 23-06-2005, 18:21
|
|
|
widzę że wszystko wruciło do normy...
a może bytak zrobić reklamę tego forum (chyba że już jest) |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 23-06-2005, 20:30
|
|
|
Znaczy się - generalnie reklamą forum jest Tanuki... Reklamą ja się zajmuję, ale chętnie przyjmę pomoc. Niestety obecnie reklama jest utrudniona, bo nie mamy aktualnych bannerów i buttonów. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-11-2005, 13:04
|
|
|
Mam nadzieję, że to forum nie upadnie ponieważ jest jednym z najlepszych jakie mogłem odwiedzić i podzielić się swoimi wrażeniami. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 14-11-2005, 13:27
|
|
|
Spokojna głowa, temat już baaardzo nieaktualny, ostatnio postów jest zatrzęsienie. Nie zawsze przekłada się to w jakość, ale mimo wszystko jest gorzej niż lepiej;). Zwłaszcza po założeniu kagańca na dyskusje polityczne. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-11-2005, 17:59
|
|
|
I nowych userów też |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 14-11-2005, 18:38
|
|
|
Generalnie Forum (każde) rządzi się swoistym cyklem... Każdorazowo koło Listopada, gdy na dworze zaczyna robić się syf i coraz szybciej zapada ciemność zaczyna przychodzić coraz więcej ludzi i przychodzą aż do czerwca, gdy fala opada - zaczynają się wakacje, każdy gdzieś wyjeżdża. Wówczas t aktywność spada, ale jest w porządku aż do Września... W wrześniu i w paździeriku jest już szkoła, mniej czasu, żeby siedzieć na kompie, a cały czas świeci słońce i można gdzieś przyjść - zawsze wtedy jest najmniej nowych, wykrusza się też część do tej pory aktywnych osób. Potem zmienia się czas i kółko zaczyna się od nowa. |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 15-11-2005, 18:47
|
|
|
Oczywiście cykl dla studentów nieco sie różni od ukazanego wyżej. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 16-11-2005, 10:02
|
|
|
Nie... Niekoniecznie...
Zależy dla jakich studentow.... Dla normalnych: Piją, Piją, Piją, Piją (Sesja - zbierają się w grupki, by pić i mówia, że się uczą), Uczą się, by zdać poprawki lub Piją. Teraz zależnie, od tego, czy zdali albo idą powiedzieć DZIEŃ DOBRY KAPRALU RED WAMPIRE!!! albo Piją i Piją (tylko dwa razy, bo drugi semestr jest krótszy), znów łączą sie w grupki, by pić, a niektórzy walą amfe, by lepiej się uczyć. Potem jadą do Niemiec kraść rowery i kopać doły, żeby mieć za co pić. Następnie zdają poprawki i cykl się zaczyna, albo poprawek nie zdają i wracają do Niemiec.
Nasi zachowują się troche inaczej. |
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 16-11-2005, 21:36
|
|
|
Bogowie jak się czyta Zega to się odechciewa iść na studia...
Świat jest zły ale żeby aż tak???
Ja tam pisze w cyklach jednorodnych odpowiadających otwarciom biblioteki. Teraz cykle ulegną pewnemu zachwianiu bo mam w domu jakąś namiastkę neta... I jak ktoś ma robotę to jestem bardziej mobilna w weekendy a mnie w tygodniu bo mi komp siadł.
Ale zawsze jest kafajka...
Zeg nie musiałeś dzielić się wspomnieniami!!! Teraz nie chce mi się myśleć o przyszłości z bandą zażyganej, ekstremalnie inteligentnej młodzieży do której ani z tej ani z tej strony zaliczyć się nie mogę!!!
To okrutne Zegarmistrzu!!! |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|