Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Pomocy |
Wersja do druku |
Alcatraz
|
Wysłany: 30-10-2005, 16:04 Pomocy
|
|
|
Mam wielki problem gdyz w programie do tworzenia gry, którego adres był podany na stronie nie wiem jak zaznaczyc początek drużyny i co to wogóle znaczy prosze o odpowiedz . czekam i pozdrawiam :) |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-10-2005, 16:06
|
|
|
Jakiej gry? Na pewno nie pomyliłeś forów? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
N
Gość
|
Wysłany: 22-04-2006, 20:20
|
|
|
Witam.
Trafiłem na Wasze forum przypadkiem i prz okazji postanowiłem o coś zapytac. Przejrzałem parę działów i trafiłem na ten tzn. . "pytania..." tamat "pomocy". Nie chcę bałaganić zakładając nowy temat, a skoro ten brzmi "pomocy" i jest nieszczególnie zapchany zapytam tu;)
Wiele, wiele lat temu obejrzałem anime, którego nie mogę już od tamtej pory spotkać. W wersji z polskim lektorem tytuł brzmiał "Księżniczka Sydney"(prawdopodobnie wymyślił to jakiś "ekspert" od telewizyjnych tłumaczeń:\). W każdym bądź razie tytuł oryginalny tzn. w angielskim tłumaczeniu brzmiał "Princess A'ko" lub "Princess Ako". Fabuła dość standardowa: najazd obcych na naszą planetę w poszukiwaniu zaginionej księżniczki. Chciałem zapytać czy ktoś z Was orientuje się może gdzie mogę tę produkcję namierzyć(o ile oczywiście jest to jeszcze możliwe w naszym kraju) lub w ogóle sie z nia spotkał? Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam.
N |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 22-04-2006, 20:36
|
|
|
Na pewno istnieje Project A-ko, który ma chyba całkiem podobną fabułę, przynajmniej w kwestii najazdu obcych ;]. Może to o to chodzi. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
|
|
|
|
N
Gość
|
Wysłany: 23-04-2006, 14:45
|
|
|
Otóż to!!! Project A-Ko!!! Tak myślałem, że coś pokręcę z tytułem;)
Wielkie dzięki zacni Forumowicze:D |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-04-2006, 15:25
|
|
|
Ja wiem tyle, że wyszło, że komedia i dość stare ;P
W Kawaii chyba kiedyś była recka. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Abigail
Naleśnikara
|
Wysłany: 23-04-2006, 16:25
|
|
|
Kiedyś po wypożyczalniach można było dostać, a jak teraz nie wiem... może w jakiś starych. |
_________________ Here's the last toast of the evening, here's to those who still believe
All the losers will be winners, all the givers shall receive
Here's to trouble-free tomorrows, may your sorrows all be small
Here's to the losers, bless them all! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|