FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Ja nie strzymie
Wersja do druku
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 02-02-2006, 21:51   Ja nie strzymie

Wiem ze miało nie być o polityce. Ale bogowi to co dzis sie stało co to kur... ma byc rzeczpospolita rydzykowa ?? Że tez nie miałem wtedy granatu jeden granat miałem ich tak blisko a nie miałem czym . Jeden malutki granacik
Przejdź na dół
KoBik
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 02-02-2006, 21:54   

Życie...

Albo ta POLSKA "ruszy" albo będzie jak jest.
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 04-02-2006, 20:55   

IV Rydzpospolita z triumviratem Lepper, Giertych i Kaczor.
Red, może by tak mała Eksterminacja ?
Powrót do góry
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 04-02-2006, 23:39   

ja miałem ostanio ich w polu rażenia buuuuuuuuuuuuu...............
Powrót do góry
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 05-02-2006, 10:28   

No to kicha, pro publico bono może by ci złagodzili wyrok, a jak byś dobrze symulował to dostałbyś nawet niepoczytalność. A ile by to krajowi pomogło....
Powrót do góry
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Status: offline

Grupy:
WIP
PostWysłany: 05-02-2006, 14:45   

Tia... Dzis w Trojce bodajze panowie probowali sie nieco wybielic tlumaczac sie, ze wiadome propartyjne media uczestniczyly tylko w sygnowaniu akt, pozostali dziennikarze byli przeciez zaproszeni na godzine 17:30, a ich zachowanie pozniej [rzekome przewracanie krzesel, rzucanie w politykow butelkami po wodzie mineralnej etc. etc.] bylo naganne blah blah blah.
A tymczasem pojawila sie nowa afera, yay. Ostatnio czuje sie, jakbym znajdowala sie w cyrku. Zaraz pojde poszukac mamusi i kupie sobie te slodka oranzade w plastikowej torebce.

Kielon Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 05-02-2006, 17:33   

Już dwa tematy dotyczące jednej sprawy. Red jak ci sie to tak bardzo nie podoba, co sie w kraju dzieje to informuje, że granica jest otwarta, można wyjechc w każdej chwili. A jak nie chcesz wyjeżdzac to załóż jakąś organizacje rewolucyjną (ewentualnie terrorystczną) i możesz sobie protestowac do woli. Ja tego nie kumam, były wybory trzeba było głosowac, a teraz już jest legalny rząd i oni sprawują władze. Tak na marginesie: ci co krzyczą najgłosniej... mają najwiecej do ukrycia. A może przysłała cię tu jakaś tajna agencja rządowa (albo nie rządowa) aby sprawdzic czy w tej grupie element rewolucyjno-wywrotowy jest liczny i czy umie zrobic cokolwiek oprócz nażekania???
Jeśli chodzi o mnie, to ci powiem od razu, że mnie tu MOSAD przysłał, abym sprawdzał czy tanuk jest goźnym terrorystą i czy nie przekształca się w organizacje terrorystyczną:)

Numer Gadu-Gadu
7345867
Grisznak
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 05-02-2006, 17:53   

Chłopie, jak się kraj nie podoba to człowiek stara się go zmienić a nie podwija ogon i ucieka.
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 05-02-2006, 17:58   

Grisznak napisał/a:
Chłopie, jak się kraj nie podoba to człowiek stara się go zmienić a nie podwija ogon i ucieka.

Tak, no co ty nie powiesz? To może sie pochwalisz jak:"starasz sie go(kraj) zmienic"???(pomijam tu wypisywanie na forum czegos w stylu: jak ja bardzo kaczora nie lubie, ewentualnie: rydzyka na stos i kaczki na nim upiec)

Numer Gadu-Gadu
7345867
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 05-02-2006, 18:23   

Super... tzn. czeka nas rząd wieśniaków o żałośnie niskim IQ z jednej i fanatyków o zapędach faszystowskich z drugiej strony a nad tym wszystkim czuwa ksiądz, którego tezy stanowią całkowite zaprzeczenie idei chrześcijaństwa? __^__
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Redvampire
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 05-02-2006, 18:39   

Kielon napisał/a:
Grisznak napisał/a:

Tak, no co ty nie powiesz? To może sie pochwalisz jak:"starasz sie go(kraj) zmienic"???(pomijam tu wypisywanie na forum czegos w stylu: jak ja bardzo kaczora nie lubie, ewentualnie: rydzyka na stos i kaczki na nim upiec)

Kielon edku akurat teraz czepiasz sie ludzi któzy cos robia by zmienić sytuacje.
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 05-02-2006, 20:56   

Cytat:
Kielon edku akurat teraz czepiasz sie ludzi któzy cos robia by zmienić sytuacje.

Czy ktoś mi raczy odpowiedziec na ptanie: CO ROBICIE BY COŚ ZMIENIC???????? Jak na razie wszyscy sie tylko mnie czepiają, a nikt nie kuma, że ja tylko chce wiedziec???? Poza tym, są dwa tematy polityczne, a takich podobno miało nie byc.

Numer Gadu-Gadu
7345867
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi