Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
GITS: Stand Alone Complex - Solid State Society |
Wersja do druku |
..:::GHOST:::..
Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Ciemna strona pomidora :P Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-04-2006, 16:03 GITS: Stand Alone Complex - Solid State Society
|
|
|
W Polsce cieszymy sią wydanym przez IDG sac'em na dvd a tym czasem w Japoni na tegorocznych targach Tokyo International Anime Fair, zostal zaprezentowany trailer z kolejnego filmu kinowego sygnowanego logiem gits. Prace nad "Ghost in the shell: Stand Alone Complex - Solid State Society" mają się zakonczyć(jak zapowiadają producenci) tego lata. Będzie to film kontynujący fabułę zapoczątkowaną w sacu^_^Tytuł godny uwagi, bo kto nie zna przynajmniej jednej produkcji sygnowanej przedrostkiem "gits"....No i tu powstaje jedno pytanie. Kiedy kolesiom z I.G skończy się patent na ghosta...czy popadną w rutynę?!(oby nie!) ;)
Dla zainteresowanych wspomniany trailer ===========:> |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 09-04-2006, 19:59
|
|
|
ANN napisał/a: | The 100-minute (tentative running time) movie takes place in 2034, two years after the refugee riot incident. A significantly larger Section 9, with over 20 new officers, investigates terrorist actions related to a wizard-like hacker “Kugutsu Mawashi.” |
Nie powiem, może być interesujące... Ale akurat ze Stand Alone Complex widziałam te dwa odcinki, co wyszły (i zapłaciłam za prenumeratę), więc nie wiem, czy później się nie popsuje. Natomiast niestety w diabły brakuje na Tanuku zarówno drugiej serii SAC, jak i recapowych OAVek do obu serii. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Wysłany: 09-04-2006, 20:33
|
|
|
Ja obejrzałem całego saca i jestem teraz na 17 odcinku 2nd. Jeśli chodzi o pierwszą serię to gwarantuje ci że się nie zawiedziesz. Jedyne co mi się nie podobało w sacu to odcinki z tachikomami(które swoją drogą są zapychaczami). Jeśli chodzi o film to nie jestem pewien czy I.G nie popadnie w rutynę...i zacznie odcinać kupony od saca w rezultacie tworząc kiepskie anime. |
|
|
|
|
|
|
Wysłany: 09-04-2006, 21:33
|
|
|
Hm...jak obejrzę całego 2nd to spróbuje coś napisać na tanuka.... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|