FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  jak jeden troll się w neopetach wykłócał
Wersja do druku
Serika Płeć:Kobieta

Status: offline

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-05-2006, 15:13   

Syusuke Fuji, a co Ci przeszkadza?... Przecież Tobie nikt nie każe, jeżeli Ci się nie podoba :) A niektórzy wolą np. pobawic się w handel na neopetach, niż tłuc kolejne potworki - nie widzę nic dziwnego w tym, że gusta są różne.

Numer Gadu-Gadu
1051667
Syusuke Fuji Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 18-05-2006, 16:54   

Serika napisał/a:
Syusuke Fuji, a co Ci przeszkadza?... Przecież Tobie nikt nie każe, jeżeli Ci się nie podoba :) A niektórzy wolą np. pobawic się w handel na neopetach, niż tłuc kolejne potworki - nie widzę nic dziwnego w tym, że gusta są różne.

Zabawne stworki :) i zabawna gierka :) taka akurat dla dziewczynek ^_^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
3820550
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 18-05-2006, 17:16   

"Dziewczynki" to są w burdelu.

A użytkownika Syusuke Fuji ostrzegam, żeby pohamował swoje poczucie humoru, zanim dostanie ostrzeżenie.

PostWysłany: 18-05-2006, 17:43   

Avellana napisał/a:
"Dziewczynki" to są w burdelu.

A użytkownika Syusuke Fuji ostrzegam, żeby pohamował swoje poczucie humoru, zanim dostanie ostrzeżenie.

Eh nie mów nic o kobietach bo Ci zaraz przypisuja teksty o których nawet sie nie myslało >_>
BTW. Czarny humor nie jest tu dozwolony >_>?
BTW2. Mam prawo do własnego zdania coś mi się nie podoba :) no to pisze ^^ lepiej być szczerym niż *wycięte* bo znowu sie panie zdenerwuja :)
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3820550
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 18-05-2006, 17:48   

Konstytucja Forum Tanuki napisał/a:
13. W nawiązaniu do punktu 12 - powinniśmy szanować cudze poglądy i zainteresowania. Decyzje o kasowaniu tematów podejmują Administratorzy, względnie Moderatorzy. Nie zabierajmy głosu tylko po to, by pokłócić się z innymi użytkownikami.

Cała dyskusja, jako nie wnosząca nic do tematu, zostanie jutro skasowana.

Serika Płeć:Kobieta

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 18-05-2006, 19:28   

Wybaczcie offtop, i tak poleci...

Syusuke Fuji napisał/a:
BTW. Czarny humor nie jest tu dozwolony >_>?

Czarny humor: odmiana komizmu, polegająca na wydobywaniu efektów humorystycznych z zestawienia elementów grozy i absurdu, charakterystyczna dla nurtu nadrealizmu, teatru absurdu, a także różnych odmian groteski. (źródło: Wikipedia)
Czarny humor jak najbardziej jest, pod warunkiem, że faktycznie jest czarnym humorem, a nie pogardliwym podsumowaniem jakiejś grupy osób - nieważne, czy grających w neopety, w diablo, w RO czy też noszących różowe włosy z zielonymi pasemkami. Zalecałabym używanie pojęć, których znaczenie się zna.
Syusuke Fuji napisał/a:
BTW2. Mam prawo do własnego zdania coś mi się nie podoba :) no to pisze ^^ lepiej być szczerym niż *wycięte* bo znowu sie panie zdenerwuja :)

Oczywiście, że masz prawo. Ba, masz nawet prawo do konstruktywnej krytyki - wyobraź sobie, że mogłeś napisać "Neopety mnie nie bawią, ponieważ nie podoba mi się grafika", albo "Neopety mnie nie bawią, bo gra jest za mało skomplikowana" i nikt by się nie przyczepił. Natomiast tak się składa, że na tym forum opinie z gatunku "to jest do kitu, bo jest do kitu" nie są mile widziane, a jeszcze mniej mile widziane jest obrażanie innych użytkowników - zwłaszcza bez powodu (chyba, ze za powód Twoim zdaniem można uznać to, ze bawią się w czasie wolnym w coś, co nie odpowiada Twoim zainteresowaniom). "Dziewczynką" możesz nazywać swoją siedmioletnią siostrzyczkę, jeżeli takową posiadasz. Ja bardzo proszę o więcej szacunku (i podejrzewam, że całkiem spora część użytkowników tego forum również).

Numer Gadu-Gadu
1051667

PostWysłany: 18-05-2006, 20:02   

Możecie sie obrazać <_< wasza sprawa jak dlamnie jest to gra dla przedszkolaków :) albo 7 letnich dziewczynek :)
Moje zdanie i nikt nie musi się z nim liczyć :) wasze gusta.
Tak dlamnie ta gra wyglada jak Pokemony
Pokemony kojarza mi się z dziecmi stąd dziewczynka
Kolejna rzecz o ile pamietam na phpBB była kiedyś opcja ignorowania użytkownika :) zachecam do użycia jeżeli taka istnieje :)
I tak przepraszam kobiety / panie/ dziewczyny ? mam uraz do tej płci, więc czasmi nie zwracajcie uwagi na to co mi w danym momencie wpadnie do głowy :)

pozatym Peace ^_^ i przepraszam :(
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
3820550
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 18-05-2006, 20:22   

Opcji nie było, występuje tylko na niektórych forach, jako własna przeróbka administracji. Na tym forum jej nie ma, bo nie lubimy tu półśrodków... Uznajemy, że jeśli ktoś jest na tyle niedostosowany, by nie potrafić się zachować, to nie ma sensu trzymać go w bazie. Uznajemy też, że jeśli ktoś rejestruje się u nas, to automatcyznie zgadza się na panujące u nas porządki. Nikogo nie zmuszamy do rejestracji i nie zamierzamy też nikogo siłą tu trzymać...

Posiadanie własnego zdania nie zwalnia od myślenia i pisania konstruktywnych postów.

Posiadanie urazów względem płci przeciwnej nie zwalnia od przestrzegania zasad grzeczności.

Informuje, że panował tu kiedyś zwyczaj, wedle którego każdemu nowemu przysługiwał okres ochronny. Dla ciebie się on właśnie skończył.

Numer Gadu-Gadu
1271088
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 23-08-2006, 20:57   

Cytat:
Cała dyskusja, jako nie wnosząca nic do tematu, zostanie jutro skasowana.
Zamknięte, wydzielone, zarchiwizowane.
Howgh.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi