Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Spam noch ein mal |
Wersja do druku |
Misuzu
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-10-2006, 12:42
|
|
|
Wystosowałam do dziewczęcia PMkę następującej treści:
Dziewczyno, nie wiem czy zauważyłaś, ale popełniasz jeden z grzechów głównych przebywania na forach. Wypowiedzi nie wnoszące nic do tematu, uparta niechęć do poszukania informacji i drażnienie moderacji. Forum DYSKUSYJNE służy, jak sama nazwa wskazuje, do dyskusji. Jeśli nie masz nic do powiedzenia, zamilcz. Jeśli masz pytania użyj do tego odpowiedniego tematu, lub napisz PMkę do kogoś z moderacji. I przede wszystkim: NIE SPAMUJ. Z racji, że jesteś nowa, na razie skończy się tylko na opieprzu, następnym razem wlepię ostrzeżenie.
-----
Idę sprzątać == |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 12-10-2006, 13:04
|
|
|
Moja droga właśnie ochrzaniłaś administratorkę własnego forum! http://misuzu.mojeforum.net/index.php
....Proponuję przeczytać jej obie wiadomości na tym forum. A przy tym spojrzeć na datę urodzenia - to TROCHĘ ją usprawiedliwia. Nie zjadać, wychowywać. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-10-2006, 18:36
|
|
|
Nie przeczytamy, bo są widoczne tylko po zalogowaniu :D |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 12-10-2006, 18:55
|
|
|
Są widoczne, tylko do profilów wejścia nie ma... w każdym razie dziecko chyba zwyczajnie nie rozumie, jqk dziqła internet i że postawienie pustego forum nie oznacza, że ludzie je znajda... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|