Swiateczne Zyczenia... |
Gdzie spedzicie swieta? |
W domku z rodzina |
|
67% |
[ 21 ] |
z Przyjaciolmi |
|
3% |
[ 1 ] |
samotnie |
|
16% |
[ 5 ] |
z kims, kogo kochasz |
|
6% |
[ 2 ] |
jeszcze nie wiem... |
|
6% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 31 |
Wszystkich Głosów: 31 |
|
|
|
Wersja do druku |
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 11-12-2006, 10:34 Swiateczne Zyczenia...
|
|
|
temat sam mowi za siebie... ale chcialam zalozyc wczesniej, bo jak wiadomo, nie kazdy w swieta ma dostep do internetu... bo jest u babci, ktora nawet nie ma kompa, albo gdzies calkiem indziej... - jak ja... bede w paryzu pewnie :( |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 11-12-2006, 11:31
|
|
|
W domu, z rodziną, jak co roku. Na szczęście Wigilia w tym roku przypada w niedzielę. Przynajmniej nie muszę iść do pracy. A potem dwa dni odpoczynku i ładowania akumulatorów. Już nie mogę się doczekać. |
|
|
SenSeiji
Wild Soul
|
Wysłany: 11-12-2006, 12:22
|
|
|
Też spędzam święta z rodzinką, no ale że to dział z życzeniami światecznymi trza by jakies życzenia złożyć, no to wiec ^^
Życze wszystkim forumowiczą wszystkiego naj na nadchodzące Święta Bożego Narodzenia, dużo miłych i przemiłych wspomniej, mase prezentów pod choinką (nawet dla tych niegrzecznych ^^), i szczęścia, zdrowia i pomyśłności w nadchodzącym nowym roku.
Wesołych Świąt ^^ |
_________________ A Dream like my, Dream always about nightmare's |
|
|
|
|
fonewm
*Der Elf Drache*
|
Wysłany: 11-12-2006, 19:01
|
|
|
Podobnie jak (na razie) 6 osób, spędzam Święta z rodziną. Już nie mogę się doczekać bo pewnie dostanę nowy monitor od Mikołaja ^_^
Za to dla wszystkich forumowiczów najlepsze życzenia z okazji świąt. Zdrowia, radości, szczęścia, smacznego karpia, dużo fajnych prezentów pod choinkę zarówno tych małych jak i dużych :), pomyślności, zaskakujących niespodzianek oraz ciepłej i miłej atmosfery w dzień Świąt :) |
_________________ ...navigare necesse est, vivere non est necesse... |
|
|
|
|
Satatsu -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-12-2006, 20:54
|
|
|
Ja również jak większość spędze święta w domu, z okazji zbliżających się Świąt rónież, chciałbym życzyć wszystkim forumowiczom, jak to bywa Zdrowia, radości, szczęścia i wielu innych |
|
|
|
|
|
LookOUT
The Hitgirl
|
Wysłany: 16-12-2006, 13:09
|
|
|
W domciu.Z rodzinka CALA (standardzik) I bedzie gites!:)) Wesolych wszystkim! |
_________________ Choice for you, is the view to a kill ,
Between the shades, assination standing still...
-Hey, ARE YOU TALKING TO ME?! |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 16-12-2006, 13:24
|
|
|
Ja też w domu, z całą rodziną oprócz babci i dziadka czyli w sumie 5 osób, w tym 2 jamniki :D całe tłumy ^^v
Wszystkiego najlepszego! :D |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Bluewolf
|
Wysłany: 18-12-2006, 22:45
|
|
|
Ja również z rodzinką (nie licząc tego że to ja jade do babci na drugi przeciwny koniec Polski). Ale o dziwo u mojej babci jest komputer i to nawet dobry ale neta nie ma :( .
Wesołych świąt wszystkim ^^ |
_________________ Are sins ever forgiven? |
|
|
|
|
Elbereth
Pani Gwiazd
|
Wysłany: 19-12-2006, 21:09
|
|
|
Będę spędzać Święta z rodziną, w moim wieku raczej nie ma innej opcji. Ale i tak będzie fajnie. Przytyje się parę kilo, porozbija parę bombek, nabawi się niestrawności...^^ uwielbiam święta z rodzinką :) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-12-2006, 21:38
|
|
|
Może (jak zwykle) jestem do tyłu, ale wydaje mi się, że święta albo spędza się z rodziną albo z depresją... Na tym polega ich natura, że - prócz ludzi samotnych, którzy naprawdę nie mają z kim ich spędzać oraz niektórych służb - wszyscy starają się je spędzić z rodziną. Chłopaka, kumpli etc. zwykle wysyła się w odstawkę, by mogli odwiedzić swoich bliskich. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Arashino Shiro
władająca czasem...
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 19-12-2006, 22:02
|
|
|
Ja w tym roku nie będę mieć świąt...będę w pracy...wprawdzie nie wiem jeszcze czy wszystkie dni , ale na pewno w pracy..a jak nie w pracy to w domu alone...bo mama też w pracy.bez choinki i karpia...cóż..tak wyszło w tym roku. |
_________________ Żyj póki możesz, bo każdy twój dzień może być twoim ostatnim... |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 20-12-2006, 09:54
|
|
|
Elbereth napisał/a: | Będę spędzać Święta z rodziną, w moim wieku raczej nie ma innej opcji. |
oj sie mylisz :D ja mam 2 latka mniej :D - a spedzam z bratem ( w sumie to rodzina :P ) Luna jedzie do polski w piatek... a ja do paryza...
Zycze wszystki z forum dobrej zabawy, samotnym, by kogos znalezli, pracujacym, zeby im nie bylo ciezko, a z rodzinnych, by im kuzynostwo na leb nie wlazlo :D |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
Luna
Gdzieś tam...
Dołączyła: 25 Lis 2006 Skąd: dom mój tam, gdzie serce me Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 20-12-2006, 11:24
|
|
|
nom... ale to raczej będą samotne święta :( - bez ciebie :(
Więc zaliczam święta w Polsce do samotnie spędzonych :( |
_________________ Leżę i czekam aż zło przeminie, jak nie przeminie... Poleżę jeszcze...
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 20-12-2006, 11:35
|
|
|
wiem, że to nie powinno tu być... bo jest to sprawa prywatna... ale chciałam publicznie napisać...
Jeśli chcesz, to jedź z nami! Nie ma problemu, a brata namówię... |
|
|
|
|
|
Martita
uparta ślicznotka
|
Wysłany: 20-12-2006, 16:29
|
|
|
z rodzina, of course^.^
wszystkim forumowiczom życzę wszystkiego najlepszego, wesołych, goracych(XD) świąt, smacznej Wigilii
wszystkim ludziom na świecie życzę w tym dniu uśmiechu, i ciepła rodzinnego! |
_________________ be a fan...
...love
...and kiss...
|
|
|
|
|
|