Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
flame |
Wersja do druku |
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-01-2007, 22:31
|
|
|
wa-totem:
Cytat: | jest tylko złe lub dobre wychowanie
|
Żyjesz w świecie lewaków i prawików? Kiedy wojna i eksterminacja tych pierwszych przez drugich z racji lepszego wychowania tych ostatnich?
Cytat: | (...) jest tylko (...) skuteczny lub nieskuteczny system wymiaru sprawiedliwości... |
No to akurat fakt, jutro czy kiedy zapytam się chrześniaka (lat 3) czy się też zgadza. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 08-01-2007, 22:50
|
|
|
Wycięto z tematu. >_>
Nawiedzonymi i chyba naćpanymi głupkami nie ma się co przejmować.
Ostrzegłam, że jeśli sie to powtórzy to będzie ost.
Totem, proszę w tym przypadku o nie stawianie ostów :) Jesteś osobiście zaangażowany w dyskusję. W razie czego jestem ja i Majeczka ... sesese |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 08-01-2007, 23:55
|
|
|
___^___
Looooooooooooool
nie no, jasne... w takich sytuacjach zawsze lepiej coby ostował inny mod.
inna rzecz że tu delikwent ewidentnie czegoś się naćpał... i zapomniał, że rzeź przeciwników politycznych też lewica wymyśliła, już w czasie rewolucji francuskiej... a batiuszka stalin doprowadził do perfekcji... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-01-2007, 00:32
|
|
|
wa-totem napisał/a: |
inna rzecz że tu delikwent ewidentnie czegoś się naćpał... i zapomniał, że rzeź przeciwników politycznych też lewica wymyśliła, już w czasie rewolucji francuskiej... |
Nie lewica, tylko plemiona semickie w momencie wtargnięcia w doliny rzek Tygrys i Eufrat.
Rzeź polityczna jest tak stara, jak polityka. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 10-01-2007, 22:35
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Nie lewica, tylko plemiona semickie w momencie wtargnięcia w doliny rzek Tygrys i Eufrat.
Rzeź polityczna jest tak stara, jak polityka. | Racja, mój błąd.
Tak prawdę mówiąc, to innowacją franuskiej eurolewicy był wymyślony wkrótce potem ideał że "kara śmierci jest be", zapewne po to by sprawców rewolucyjnych gilotynowań uchronić przed gilotyną... lub stryczkiem ^^
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|