FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Idzie kwiecień, a po nim wakacje:
Wersja do druku
Zegarmistrz Płeć:Mężczyzna

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 19-02-2007, 12:17   Idzie kwiecień, a po nim wakacje:

Ja chciałbym przypomnieć, że niedługo nadejdzie marzec, a po nim kwiecień czyli prima aprylis. Warto byłoby się szybko zastanowić nad tym, co zrobimy i czy w ogóle.

Dyżurnie istnieją dwa pomysły z zeszłego roku: Tanuki: Hentai i Tanuki: Kreskówki Zachodnie (połączone z deklaracją zmiany targetu i newsami na ACP, Kasumi i gdzie się da).

Druga kwestia, którą ktoś powinien się zająć, to organizacja zjazdu wakacyjnego. Powinniśmy właśnie zaczynać zastanawiać się, gdzie chcemy pojechać i badać teren.

Ja w tym roku nie deklaruje, że wezmę udział w przygotowaniach (lub samym zjeździe), wypadałoby więc, żeby koordynacją przez chaos zajął się ktoś inny.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 19-02-2007, 12:20   

Zeg - obawiam sie, ze na zjazdach nalezy bywac. Pomysl na kwiecien juz jest opracowany i "zatwierdzony demokratycznie" - glownym redaktorem T:A zostaje Grisznak, w zwiazku z czym nastapi gwaltowne "przewartosciowanie" niektorych serii (w szczegolnosci tych yaoi)
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 19-02-2007, 12:27   

Bianca napisał/a:
Zeg - obawiam sie, ze na zjazdach nalezy bywac.

Obawiam się, że przydałoby się też miejsce, w którym informuje się redaktorów co się dzieje inne niż chat i ewentualne zjazdy oraz herbatki, bo się coraz większy burdel robi.

A bywać można, jeśli ma się ku temu warunki. W okresie zjazdu będę najpewniej albo pracował, albo kłócił się z ojcem, albo siedział w areszcie za owego zabicie.

Dobra, to kwestia kwietnia odpada. Zostaje kwestia zjazdu.

Numer Gadu-Gadu
1271088
IKa Płeć:Kobieta

Grupy:
WIP
PostWysłany: 19-02-2007, 12:35   

i yuri! nie zapominajcie o yuri! wszytko jest yuri i yaoi!

co do zjazdu - propozycja jest, żeby było raczej w centrum tym razem.

wymagania:
- woda (?), zieloność - las (larp enyłane? :D)
- domki kilkuosobowe lub coś z kuchnią, dużą salą i pokojami
- brak upierdliwych gospodarzy (i wyjących)
- odpadają miejsca, a la kemping, gdzie mogą przyjechać obcy ludzie z dziećmi (i zwierzętami)
- nie za drogo

Podsumowując: agroturystyka w centralnej Polsce?
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 19-02-2007, 13:10   

Zegarmistrz, nie zrozumiales. Jestes JEDYNYM redaktorem, ktory nie wiedzial. Zreszta jak najbardziej na wlasne zyczenie. I przykro mi, powiem we wlasnym imieniu ale podejrzewam ze wiekszosc sie podpisze - w momencie gdy padal pomysl nikogo nie strzelilo "ojej, a Zeg nie wie". Wszyscy byli pewni, ze ta czesc redakcji, ktora to interesuje, wie i jest za.

Co do zjazdu, ja sie jeszcze jakis miesiac nie wypowiem........ a i tak jesli bede to pewnie bedzie to jak poprzednio - na pare dni przelotem.
Powrót do góry

Grupy:
WIP
PostWysłany: 19-02-2007, 13:25   

Nie kłóćcie się, proszę.
Cytat:
Obawiam się, że przydałoby się też miejsce, w którym informuje się redaktorów co się dzieje inne niż chat i ewentualne zjazdy oraz herbatki, bo się coraz większy burdel robi.
Przykro mi, że to tak wyszło, ale po prostu wyleciało z głowy. Jednocześnie były bowiem robione wyróżniki i one stanęły na pierwszym miejscu, jako ważniejsze, łącznie z informacją o nich i dyskusją dalszą.

Plany kwietniowe zostały zepchnięte na bok, na zasadzie: raz było wspomniane na BH, na zjeździe wyszło spontanicznie, że trzeba się zastanowić, zostało ustalone na zjeździe co i jak... i zapomniane w sensie, że jest ustalone. Najprawdopodobniej przypomniałoby się np. mnie w połowie marca albo tuż przed pierwszym kwietnia.

I fakt, należałby od razu to umieścić na tajnym, a nie zostało, za co przepraszam. Oraz EOT na temat bywania na zjazdach, czy nie bywania. Ludzie nie są jasnowidzami, żeby wiedzieć co inni ustalili jak ich nie było.

Zostaje sprawa dopracowania szczegółów planu, który, zabijcie mnie, ale szczegółów sobie nie przypominam. >_>
Powrót do góry

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 19-02-2007, 14:24   

Bianca napisał/a:
Zegarmistrz, nie zrozumiales. Jestes JEDYNYM redaktorem, ktory nie wiedzial. Zreszta jak najbardziej na wlasne zyczenie. I przykro mi, powiem we wlasnym imieniu ale

Użyj statystyki.

Jestem JEDYNYM, silnie zaangażowanym redaktorem z poza Warszawy, oprócz IKi.

A, że na własne życzenie: jak najbardziej na własne życzenie. W końcu SAM zapisałem się na studia magisterskie, SAM zapisałem się na dydaktyke historii i SAM podjąłem się szukać pracy. SAM też zgodziłem się oglądać te cholerne anime na recenzje i pisać ten bezwartościowy fick. SAM też (o zgrozo!) zamiast jechać na zjazd wolałem mieć dostęp do internetu!

O działalności pomniejszej nie wspominam, bo zwykle wykonuje ją rano i w okolicach południa.

SAM też wolałem robić te rzeczy, zamiast po cztery godziny dziennie bezmyślnie gapić się w monitor i czekać, aż - na marginesie neopetów, subety, dywagacji o tym, jakich anime kto nie oglądał, książek nie czytał, w gry nie grał i dlaczego nie warto - pojawi się Ważna Kwestia, Która Wymagać Będzie Interwencji Z Mojej Strony.

Bardzo przepraszam, że podjąłem się tylu nieodpowiedzialnych zadań, na których cierpią tak poważne i życiowe kwestie, jak moja współpraca z Tanuki.

Numer Gadu-Gadu
1271088
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 19-02-2007, 14:36   

Zegarmistrz, mam byc wredna i sie z toba policytowac kto wiecej robi?

Zeby nie bylo, na przykladzie gatunkow i wyroznikow bylo widac dokladnie co sie dzieje, jesli wazna kwestie z irca i zjazdu dac na forum - i tak, wtedy tez miales dosc wazne powody zeby tego nie przeczytac.

Przykro mi, ale spojrz prawdzie w oczy: albo mimo subety, neopetow, anime, i twoich zajec znajdziesz chwile zeby sie zainteresowac tym co sie dzieje, albo mozesz poszukac sobie sekretarza ktory cie bedzie informowal ze cos waznego zaszlo. Cos za cos. Nie jestes jedynym ktory w zyciu cos robi, ani nawet tym z jenotow, ktory robi najwiecej. Nikt nie jest winny ze nie wiedziales, oprocz ciebie samego. I IKa kompletnie nie ma za co przepraszac - gatunki i wyrozniki swiatkiem.

Milo mi tez, ze tak "wysoko" oceniasz kolegow z redakcji i jestes az tak "skuteczny" w szacowaniu ich wolnego czasu i sposobow, na jakie go spedzaja. Szacunek i przyjacielski stosunek az sie uszami wylewaja.
Powrót do góry

Grupy:
WIP
PostWysłany: 19-02-2007, 14:38   

Czy ja o coś nie prosiłam?

TAK, Zeg powinien wiedzieć. TAK, zapomnieliśmy wywiesić pomysł na Tajnym. TAK NALEŻAŁO PAMIĘTAĆ, ALE zapomniałam. I NIE, nikt nie ma obowiązku jeździć na zjazdy, ponieważ na nim może być coś omawiane redakcyjnego. W związku z tym przepraszam, że tak wyszło. Może być?

I do jasnej anielki, TRZEBA pamiętać o informacjach na tajnym na tematy redakcyjne.

A jeśli nadal będziecie się licytować, flejmować i kłócić, to coś wam zrobię!!!
Gratuluję.
EOT
Powrót do góry
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 19-02-2007, 14:44   

IKa, gatunki i wyrozniki zostaly powieszone. Skonczylo sie tym, ze Zeg byl zajety i tego nie przeczytal. W tej sytuacji sorry, ale to ze powinien a nie wiedzial, to problem i wina Zega, i tego sie bede trzymac.

I wiesz doskonale ze i dlaczego sie bede wkurzac jak mi bedzie kolejny "bardzo zajety" wmawial ze mam wolnego czasu po dziurki w nosie i powinnam cos sensownego z nim zrobic bo go maruje na "tepe gapienie sie w ekran" (w sumie, jesli tak liczyc to ja i po 18 godzin w ten sposob marnuje, w porywach do 24)
Powrót do góry

Grupy:
WIP
PostWysłany: 19-02-2007, 14:47   

Ale ja mówię w tym momencie o Prima Aprilisie! Nie o wyróżnikach. bo tego nie było wywieszonego! Było na zjeździe i nie maił prawa tego się domyślić, bo NIKT mu tego nie powiedział.

Edit:
Cytat:
Jestem JEDYNYM, silnie zaangażowanym redaktorem z poza Warszawy, oprócz IKi.
ale Zegowi i chodziło nie o to że jest jedyny w ogóle, ale spoza warszawy oprócz mnie _^_ (Majeczka ma szkołę, a Ysen pracuje i więcej nie ma). Przecież w Warszawie są bardziej niż my dwoje! Vide Ave i Ty!

Nie licytujcie się, co które robi więcej i ile ma czasu wolnego, bo ani jedno ani drugie nie jest drugą osobą. Ani Zeg nie wlezie w twoją skórę, ani ty nie wleziesz w jego skórę.
Powrót do góry
Bianca
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 19-02-2007, 14:57   

Zegarmistrz napisał/a:
SAM też wolałem robić te rzeczy, zamiast po cztery godziny dziennie bezmyślnie gapić się w monitor i czekać, aż - na marginesie neopetów, subety, dywagacji o tym, jakich anime kto nie oglądał, książek nie czytał, w gry nie grał i dlaczego nie warto - pojawi się Ważna Kwestia, Która Wymagać Będzie Interwencji Z Mojej Strony.

jako zywo - w calej redakcji jedna jedyna osoba ktora cokolwiek robi. bo reszta swiata lezy sobie do gory roznymi czesiami ciala i sie bezmyslnie gapi w monitor - wiec im wszyscy wszystko mowia.
Powrót do góry

Grupy:
WIP
PostWysłany: 19-02-2007, 16:02   

Temat zamknięty
Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi