Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Meido w Warszawie |
Wersja do druku |
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 13-05-2007, 22:30 Meido w Warszawie
|
|
|
Totem był dziś na Placu Teatralnym.
Totem przechodził uliczką Moliera...
Totem zobaczył knajpkę z ogródkiem - przybytek pod nazwą "pędzący królik".
Totem zdębiał, bo obsługę przybytku stanowiły...
prawdziwe
żywe
czarnosukienkowe
białofartuszkowe
MEIDO!!!
O... prawie takie:
Jako że pora była w sam raz na lunch, po tym, jak Totem pozbierał już szczękę z chodnika, nie pozostało nic innego niż wejść i dać się obsłużyć~~
Rzut oka w menu pozwolił stwierdzić że inspiracją dla przybytku miała być Alicja w Krainie Czarów, a MEIDO mówiło jędrną, dorodną polszczyzną, ale nic to! Japończycy przy sąsiednim stoliku się fotografowali! A Totem nie miał aparatu, bu~~
Totem nie chce nawet myśleć czym mogłaby grozić wizyta w Akihabarze. ^^; |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
ghostface
|
Wysłany: 13-05-2007, 23:23
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Rzut oka w menu pozwolił stwierdzić że inspiracją dla przybytku miała być Alicja w Krainie Czarów |
Tak też pomyślałam, sądząc po nazwie... "Pędzący Królik" ^^
Totem, może wybierzesz się tam znowu z aparatem?
W ogóle ciekawy pomysł, może to początek jakiegoś szerszego trendu na knajpy tematyczne? W Japonii jest ich ponoć cała masa. Jakiś czas temu oglądałam jakiś program o knajpach w Tokyo. Pokazywali bar, w którym kelnerki w fartuchach pielęgniarek serwują drinki w probówkach. Chętnie bym się wybrała do takiej nietypowej knajpki. |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-05-2007, 07:40
|
|
|
No proszę, jak będę w Waraszawie, nie omieszkam zajrzeć - koniecznie z aparatem.
A ty Totem, zamiast narzekać, skocz tam dziś czy jutro i obfotografuj obsługę. |
|
|
|
|
|
Juri
|
Wysłany: 21-05-2007, 10:27
|
|
|
Muszę to zobaczyć:>
ghostface napisał/a: | W ogóle ciekawy pomysł, może to początek jakiegoś szerszego trendu na knajpy tematyczne? |
To by się dobrze sprzedawało i takie knajpki przyciągnęły by uwagę. Tylko coś mi się wydaje, że nie będziemy mieli okazji ujrzeć tego na szerszą skalę, a przynajmniej nie w najbliższych latach. |
_________________ "Nie ma w tym niczyjej winy, to nie żaden błąd
Czasem, ot tak bez przyczyny trafia cię jak grom
Czasem tak bez dania racji z siłą setek rózg
Nagle ot tak przy kolacji trafia prosto w mózg." |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-05-2007, 11:16
|
|
|
W Manchesterze ( chyba ) jest Sklep z Grami komputerowymi... niom ogolnie na wszyzstkie konsole i tam tez sa Figurki, karty itp.
I najwazniejsze: Obluga jest zawsze w jakims CosPlayu :D ( Czytal ktos MegaTokyo? to cos podobnego... ) I ogolnie tam mozna Kupic tez Stroje Coplayowe :D Mam sliczne Lapki Kocie i Neko :D To jest Slodkie, wisi u mnie na scianie :D Jak trofeum |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|