Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Vampire The Masquerade : Redemption |
Wersja do druku |
Stop Nazi
Are You ready to fly?
|
Wysłany: 23-06-2007, 21:58 Vampire The Masquerade : Redemption
|
|
|
Vampire The Masquerade : Redemption, pierwszy cRPG stworzony na podstawie RPG. Jedna z gier, które zapamiętałem bardzo dobrze. Wciąga, posiada klimat. Bardzo często jest niedoceniania ze względu na średnią grafikę. Jeśli o mnie chodzi, to jak na siedmiolatka jest ona bardzo grywalna. Szczególnie prowadzenie drużyny jest tam rozwiązane w sposób bardzo przystępny. No i animacje czarów stoją IMO na bardzo wysokim poziomie.
Lubię do niej wracać w wolnych chwilach. A Wam jak się podobała? |
_________________ "Those who hate themselves cannot love or trust the others" - NGE
"Połóż pistolet na stół i uprzedzenie wyrzuć w kąt. Na całym świecie są faszyści, którzy nienawidzą innych rąk..." |
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 23-06-2007, 23:28 Re: Vampire The Masquerade : Redemption
|
|
|
Stop Nazi napisał/a: | Vampire The Masquerade : Redemption, pierwszy cRPG stworzony na podstawie RPG. |
... słucham?
Nawet nie chce mi się wyliczać gier jakie właśnie pominąłeś (pewnie zresztą wymienić ich wszystkich nie dałbym rady - było ich bardzo, bardzo dużo)... |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Góral
Firefly/Serenity fanatic
|
Wysłany: 09-07-2007, 18:08
|
|
|
Jedna z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałem. Przebijają ją tylko Fallout i Sacrifice, a na równi ustawiłbym z Vampire The Masquerade: Bloodlines. Znakomita fabuła, świetny rozwój postaci, bardzo ciekawe umiejętności (których jest multum), do tego jest nawet multiplayer. Zawsze dziwiłem się osobom, którym gra ta nie przypadła do gustu, dla mnie znaczyło to jedynie tyle, że nie zagrali dłużej niż parę minut (zanim doszło się do prawdziwej rozgrywki :)). Wampir wymiata, czekam z niecierpliwością na kolejną odsłonę serii. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|