Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Guild Wars |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-09-2007, 22:20 Guild Wars
|
|
|
Jako, że Tanuki zaczęły również w świecie Guild Wars budować swoją potęgę, postanowiłem napisać coś o grze osobom, które wcześniej się tym nie zainteresowały/potrzebowały motywacji, by zacząć grać. Jak wiadomo, w kupie siła, a granie w gry online ze znajomymi to podstawa ;)
Brak jest w GW abonamentu, który odstrasza zwykle uczącą się młodzież. Bez własnych przychodów często ciężko jest uciułać to 50 zł miesięcznie, nie mówiąc już o dostępie do karty kredytowej. Tutaj wystarczy kupić grę, założyć konto korzystając z klucza i już można cieszyć się grą, bez martwienia się o kolejne opłaty.
Grafika i muzyka stoją na bardzo wysokim poziomie. Mimo, że gra ma parę lat, w dalszym ciągu zachwyca, a dodatkowo wymagania sprzętowe są bardzo niskie. Jest to na pewno plus dla posiadaczy słabszych komputerów.
Wybór klas jest szeroki, każdy znajdzie tu coś miłego ;)
Ogólnie rzecz biorąc, wszystkie informacje, opisane o wiele lepiej, niż byłyby tutaj można znaleźć na następujących stronach:
Guild Wars Wiki
GuildWars@Gram.pl
GuildWars.pl
GuildWars
Polecam szczególnie lekturę Guild Wars wiki, gdyż zawiera wszystkie możliwe informacje o grze.
Jeśli chodzi o recenzje, to możecie je poczytać/pooglądać w następujących miejscach:
GameSpot
GameTrailers
Teraz kilka słów o naszej gildii. Zwie się Ponure Zamczysko, a przyłączyć się do niej można wysyłając wiadomości w grze do następujących osób:
Algirdas Dragonrage
Avaia Icereaver
Elanie Atha Laireth
Raven Arella Roth
Arana Shae
Lub też pisząc w tym temacie/wysyłając pm do Yuby'ego, Bezimiennego, Daeriana albo mnie.
Liczę na to, że do nas dołączycie - naprawdę warto ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-09-2007, 20:17
|
|
|
Próbuję uruchomić grę pod Linuksem... Pogooglałem i podobno działa, ale mam głupiego glitcha z tekstem w okienkach. Jeśli uda mi się coś z tym zrobić, to prawdopodobnie dołączę. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-09-2007, 20:21
|
|
|
Dla zainteresowanych - mam jeden kod trialowy bodaj do Nightfalla, mogę użyczyć ;) |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|