Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Krytyka Twórczości |
Wersja do druku |
Nemedy
|
Wysłany: 11-10-2007, 00:33 Krytyka Twórczości
|
|
|
Nie przeczytałam tego tworu, ograniczyłam sie tylko do pobieżnego przejrzenia. Juz sam tytuł mnie odstraszył, mam alergie na wszelakie mhroczne opowiadania. Co mi sie rzuciło w oczy? Źle zapisujesz dialogi, to dość częsty błąd u debiutantów, jakos nie zawracaja sobie tym głowy. PRZED i PO myślniku powinna być spacja, a Ty ja zwyczajnie pomuijasz i to powtarza sie przez całe Twoje opowiadanie.
Cytat: | -Ty to umiesz człowieka pocieszyć...- westchnęła ciężko |
Powinno być - Ty to umiesz człowieka pocieszyć... - Westchnęła ciężko.
Co jeszcze? Pwtorzenia o Tu na przykład
Cytat: | Dziewczyna lekko speszona i zaskoczona patrzyła na dziewczynę. "czego ona u licha ode mnie chce". Usiadła i jeszcze raz popatrzyłą dziwnie na dziewczynę |
Ogólnie to powyzeszy twór nie jest niczym ciekawym. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-10-2007, 06:31
|
|
|
EKEHM.
Jak sama nazwa wskazuje dział nazywa się "Mulitiświat" i jak można wyczytać w Konstytucji Forum - służy on do zabawy, czyli do "questów" - czegoś w rodzaju fabularyzowanej gry, pisanej przez kolejnych uczestników biorących w niej udział.
"Dzieci Mroku" są questem. Oczywiście pisanie w nim (a także i w innych) wiadomości nie zwalnia uczestników o stosowania zasad obowiązujących w języku polskim, jednakże na przyszłość prosiłabym się najpierw przyjrzeć, co się krytykuje. I że Radosna Twórczość Literacka jednak znajduje się w innym dziale :)
I sprawa kolejna - skoro nie przeczytałaś postów, anie nie podoba ci się tematyka, to po kiego grzyba zabierasz się za coś, co ci się nie podoba??
Post dostaje 24 godzinny czas żywota.
IKa |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|