Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Szukam kogoś do pomocy. Pilne! |
Wersja do druku |
Crystal Storm
|
Wysłany: 08-12-2007, 13:45 Szukam kogoś do pomocy. Pilne!
|
|
|
A więc jest taka sprawa: zdaję sobie sprawę, że marnie piszę, więc poszukuję kogoś, kto mógłby mi pomóc w sprawdzaniu błędów w moich tekstach. Dobrze by było, gdyby ta osoba miała stały dostęp do interneru i numer gadu gadu by jakoś sprawnie się dogadywać^^ Płeć, wiek - obojętne, oby tylko zainteresowania były podobne, czyli manga i anime oczywiście^^ Bardzo proszę by każdy chętny zgłaszał się jak najszybciej, będę naprawdę wdzięczna :) Aha, jeśli zgłosi się więcej niż jedna osoba to możemy się dogadać e-mailowo kogo mam wybrać^^ W razie jakichś pytań odnośnie tego tematu piszcie w postach. Chętnie odpowiem^^ |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 08-12-2007, 14:24
|
|
|
Temat został przesunięty, bardziej pasuje do tego działu.
Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć betę do poprawiania tekstów. Taki krok świadczy o dużej dojrzałości i odpowiedzialności - niewielu autorów na to stać :)
Życzę powodzenia w poszukiwaniach, mam nadzieję, że zgłosi się przynajmniej kilka osób :) |
|
|
|
|
|
Crystal Storm
|
Wysłany: 16-12-2007, 11:56
|
|
|
Na razie zgłosiły się dwie osoby, i bardzo im za to dziękuję ^^ |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 16-12-2007, 16:34
|
|
|
dobrym sposobem jest zamieszczanie swoich prac na różnych forach, w ten sposób na pewno znajdziesz kogos, kto zbeszcza jak trzeba twoja prace (ja znalazłem i bardzo mu za to dziękuję). Ewentualnie możesz wysłac tekst na moje PW, chętnie przeczytam, bo ostatnio skończyły mi się ksiązki i moja uzaleznienie od czytanie nie ma ujścia ^^ |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Crystal Storm
|
Wysłany: 18-12-2007, 14:48
|
|
|
Chwilowo przeżywam małe załamanie nerwowe, gdyż został zamknięty jeden z moich tematów na forum. Ja naprawdę nie wiedziałam, że taka ankieta którą dodałam już była, nie chciałam niczego dublować. Ja taka nie jestem, jestem naprawdę szczerym i uczciwym człowiekiem. Co ja mogę poradzić, że nie znam całego forum? Wybacznie na razie, ale nie wiem kiedy znowu się odezwę. Strasznie delikatne ze mnie stworzenie. Jak ktoś chce czytać moje opowiadania, to zapraszam na stronę czytelnia.tanuki.pl O ile ktoś chce... Smutno mi... |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|