Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wonderland |
Wersja do druku |
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 05-08-2008, 11:50 Wonderland
|
|
|
Jak w temacie: Czy ktoś gra w MMORPG "Wonderland" ? Jest to gra online dostępna na serwerze igg.com.
Gram w to od godziny i zapowiada się dość ciekawie. Cukierkowa mangowa grafika, tysiące questów, itemów etc. Nie potrafię dużo powiedzieć na temat samej rozgrywki, ale z opinii graczy których już zdążyłem poznać, wynika iż gra jest narawdę wciągająca.
Temat zakładam z dwóch powodów:
1. Jeśli ktoś gra, chciałbym się z nim skontaktować, by mogł mi wytłumaczyć podstawowe zagadnienia (nie chciałbym zniszczyć sobie postacii o co łatwo, naprzykład w Diablo).
2. Zachęcam nowych graczy do stworzenia postacii na serwerze Leo 1. Możemy wspólnie pograć, w kupie raźniej. |
|
|
Maniek
Gość
|
Wysłany: 14-08-2008, 00:57
|
|
|
Oczywiscie! Zaczalem juz grac i mam lvl 5. dobije do 10 i radio se wezme na world czata. Spiknijmy sie! Imie mojej postaci to Iruchi. (czytaj Iruczi) :) Jestem na north island. |
|
|
|
|
|
Jarczek
?????
|
|
|
|
|
Dana-chan
|
Wysłany: 23-09-2008, 20:21
|
|
|
Grałam tylko przez chwilę, ale wydaŁa mi się strasznie podobna do Ragnaroka. Nawet ma te same rózowe gluty na początku. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|