troska kica o forum |
Wersja do druku |
kic
Nieporozumienie.
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 28-10-2008, 21:41
|
|
|
"Keii", to już dostałeś zgodę od administracji? Jak tak to szkoda, że nie pofatygowali się ogłaszając to publicznie. |
_________________ "Zaczynałem jako zwykły zegarmistrz, ale zawsze pragnąłem osiągnąć coś więcej." - Lin Thorvald
Melior Absque Chrisma
Pierwszy Epizod MACu |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-10-2008, 21:48
|
|
|
raaaaaaany, a co za różnica? Ów klub najprawdopodobniej nie jest oficjalnym klubem tanuki.pl, tylko klubem zrzeszającym sympatyków strony. Wystarczy ci takie wyjaśnienie? |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 28-10-2008, 21:49
|
|
|
Zwracam uwagę, że Keii znajduje się w grupie Redakcja (ma to pod awatarkiem napisane!), więc - jak można się domyśleć - jest członkiem redakcji. Tak, ma pełną zgodę, to po prostu nie jest na tyle ważna i publiczna sprawa, żeby robić wielkie obwieszczenia. Kto będzie chciał, doczyta. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
kic
Nieporozumienie.
|
Wysłany: 28-10-2008, 22:21
|
|
|
"Vodh", byłoby to trochę irracjonalne zachowanie, gdyby ktoś pytał się o zgodę / opinię, a potem robił to na własną rękę. Wstrzemięźliwość to bardzo istotna cecha.
"Avellana", fakt jest faktem. Nie zauważyłem tego jakże istotnego szczegółu, ale i do głowy by mi nie wpadło, że "Keii" należy do grupy redakcyjny, bo w takim razie po co prośba o zgodę? |
_________________ "Zaczynałem jako zwykły zegarmistrz, ale zawsze pragnąłem osiągnąć coś więcej." - Lin Thorvald
Melior Absque Chrisma
Pierwszy Epizod MACu |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 28-10-2008, 22:25
|
|
|
Odpowiedź jest krótka: z grzeczności i żeby mnie zostawić przywilej utworzenia grupy, gdyby mi na tym jakoś szczególnie zależało (nie zależało). |
|
|
|
|
kic
Nieporozumienie.
|
Wysłany: 28-10-2008, 22:34
|
|
|
To tym bardziej niegrzeczne jest podejmowanie własnych działań po takiej prośbie. Wszakże daje ona do zrozumienia o lekceważącym stosunku do osoby pytającej, a przynajmniej daje takie wrażenie. W końcu czysta przyzwoitość nakazuję poczekać, aż wypowie się odpowiednia osoba przed rozpoczęciem jakichkolwiek działań. |
Melior Absque Chrisma
Pierwszy Epizod MACu |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 28-10-2008, 22:38
|
|
|
Zgoda została innym kanałem (forum nie jest jedyną metodą kontaktów) - a ponieważ była to sprawa między mną a Keiiem, żadne z nas nie uznało za konieczne ogłaszanie tego na forum. Bardzo mi miło, że tak troszczysz się o moje interesy, ale zapewniam, że na razie całkiem nieźle radzę sobie z tym sama. |
|
|
|
|
kic
Nieporozumienie.
|
Wysłany: 28-10-2008, 22:46
|
|
|
Niestety nie zrozumieliśmy się do końca. Wszystko to miało na celu, zadbać o prestiż i uznanie administracji forum. Przecież nie wolno pozwolić sobie na lekceważenie szefostwa Tanuki.pl. Jak więc widzisz, robię to wszystko z pobudek altruistycznych dla dobra ogółu jak i samego forum. |
Melior Absque Chrisma
Pierwszy Epizod MACu |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 28-10-2008, 22:59
|
|
|
Dziękuję w takim razie raz jeszcze i ponownie zapewniam, że jak dotąd szefostwo potrafiło samo dbać o swoje dobro. A skoro nieporozumienie zostało wyjaśnione, proszę moderację o wycięcie offtopu i przerzucenie go do Archiwum. |
|
|
|
|
kic
Nieporozumienie.
|
Wysłany: 28-10-2008, 23:03
|
|
|
Doskonale zdaje sobie sprawę z możliwości szefostwa. Co nie zmienia faktu, że wspieranie się nawzajem łączy ludzi i działa na ich wspólną korzyść.
I tak przy okazji, to gdzie znajdę to archiwum?;) |
Melior Absque Chrisma
Pierwszy Epizod MACu |
|
|
|
|
|