Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sprzedam mange |
Wersja do druku |
Zombie_Czu_Czu
.::Sklepikarz::.
|
Wysłany: 05-01-2009, 04:14 Sprzedam mange
|
|
|
Witam
Mam do sprzedania mange "Hellsing". Tomy: 3,4,5,6,7 i 8. Stan taki jak na fotce
Kontakt w sprawie cen:
red_pyramidhead@yahoo.com lub gg:2306274 |
|
|
|
|
|
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-01-2009, 14:27
|
|
|
Ponieważ Zombie_Czu_Czu nie logował się na Tanuki od pięciu dni, proszę w jego imieniu o zamknięcie tematu z powodu wyprzedania mang. |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 11-01-2009, 16:01
|
|
|
A ja, powołując się na ten wątek jako przykład, sugeruję jednak przywrócić moderacji możliwość ustawiania likwidacji wątku po jakimś tam czasie.
Nawet jeżeli to wymagać będzie rewizji konstytucji forum.
Widać jak na dłoni, że zdarzają się - i będą zdarzać przypadki gdy powstają quasi-spamtopiki o wybitnie krótkoterminowym charakterze, jak choćby właśnie takie ogłoszenia. Teraz żeby coś z tymi dwoma tematami zrobić, trzeba interwencji moderacji. A wystarczyło zaraz po ich stworzeniu dodać 2-tygodniowy selfdestruct o którym autor nie pomyślał, żeby móc o przyszłych przeterminowanych "śmieciach" zapomnieć... |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 11-01-2009, 16:13
|
|
|
Ja przypominam, że jak najbardziej mieliśmy umożliwić ponowne włączenie autodestrukcji. Nie wiem, czemu nie zostało to zrealizowane. |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-01-2009, 16:30
|
|
|
Ja sobie tego nie przypominam, o ile pamiętam, skończyło się na wyłączeniu w pierwszym poście. Dalsze sprawy moderacyjne proszę kontynuować na forum do tego przeznaczonym - czyli nie na ogólnym.
Teamt zamykam i przenoszę do archiwum. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|