Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Gangsters |
Wersja do druku |
Szymen
|
Wysłany: 06-02-2009, 20:33 Gangsters
|
|
|
gangsters.pl
To polska gra kryminalna w przeglądarce internetowej. Wciel się w postać początkującego gangstera i rozpocznij swoją karierę w przestępczym półświatku, żeby z czasem zostać królem podziemia. Poznaj świat pełen przemocy, przekrętów oraz pięknych kobiet i hazardu. Co miesiąc rozdawane są ciekawe nagrody.
Dzisiaj jest premiera tej nowej gry. Myślę że wielu z wam się ona spodoba. Dla mnie przynajmniej grywalność stoi na wysokim poziomie :D |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 06-02-2009, 21:29
|
|
|
Szczerze mówiąc, przesunąłem do spamu bo zwyczajnie nie podoba mi się sama idea takiej gry.
Ale to już mój naiwny idealizm, i widzenie propagowania niewłaściwych postaw i gloryfikowanie przestępczości w takich produkcjach. Może dlatego, że wydają się mniej abstrakcyjne od Dooma, którego przecież nigdy nie określiłbym jako promocji niczym nie skrępowanego mordowania.
Jeśli reszta moderacji moje stanowisko odrzuci, przerzućcie spowrotem do gier komputerowych i wywalcie mój post. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|