Blood:The Last Vampire^^ |
Wersja do druku |
Lina_Inverse__
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Dolina Ludzi Lodu Status: offline
|
Wysłany: 14-06-2003, 23:39 Blood:The Last Vampire^^
|
|
|
A tak wlasciwie to co myslicie o tym anime??? Bo ja na 10 mozliwych punktow oceniam go na 6 ^^ Po pierwsze za krotkie stanowczo... Po drugie...kreska troche nie w moim typie...Po trzecie...za krotkie....I po czwarte...za krotkie hihi^^ No poprostu nie zdazylam sie nawet rozkrecic a tu juz koniec...Ale krwi bylo nawet duzo...I dobrze! Dobra scena byla jak Saya wykonczyla ta blondyne w gabinecie lekarskim ^^ To bylo niezle^___^ Ale ogolnie to takiego zachwytu nie czulam jak przy Vampire Hunter D:Bloodlust czy Hellsingu...Nawet w Miyu panuje lepsza klima^^ A no i muzyka byla cienka z tego co pamietam to nic nadzwyczajnego ^___^ Ale mimo tego nie zaluje ze obejrzalam^^ A jakie sa Wasze odczucia??? |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 15-06-2003, 05:57
|
|
|
Ogólnie całkiem niezłe, ale bez jakichś większych zachwytów... |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 15-06-2003, 15:50
|
|
|
tak jest racja ^^ czyli wychodzi na to iz w kategori anime o vampirach Hellsingowi zadne nie dorownuje...(bo ja tam gram glowna role dop Alucard) ^^ |
_________________ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 21-06-2003, 21:12
|
|
|
żadnych zachwytów odeszło w niepamięć... |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 22-06-2003, 15:22
|
|
|
no niestety Dawar tak czasem bywa...nieuchronna smierc nadeszla i to w przyspieszonym tepie... |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-06-2003, 22:39
|
|
|
heh! cóż dla mnie anime musi mieć to coś... niestety nie wszystkie to mają... bbbbbbbbuuuuuu... pewnie dlatego ciągle klne przed monitorem i załamuje ręce czego to ludzie nie wymyślą... |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 24-06-2003, 12:52
|
|
|
Kreska dziwna... i Alucard rządzi ^_^
Ale obejrzałam bez obrzydzenia. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 24-06-2003, 14:23
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Kreska dziwna... i Alucard rządzi ^_^
Ale obejrzałam bez obrzydzenia. |
Eeee...ale to nie temat o Hellsingu aczkolwiek o VHD Bloodlust O__o
Dawar a to anime nie ma tego czegos??? Moim zdaniem jest super... Moze poprostu nikt go stad nie ogladal dlatego nie komentuja;PPP |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-06-2003, 23:23
|
|
|
te... co od razu nie ogladał... dla mnie nie miało... więcej krwi !!!!!! więcej zabijania... wiem wiem przesadzam... nie no może poprostu jak je oglądąłma miałam jakiś taki chumoru na oglądanie czegoś innego a z braku czegoś innego oglądałam właśnie to... zresztą co jest od razu musze miec taki sam gust... no nei musze hhohohoho prawda Boo (eeeee... co --> Boo) no co co... nico... (chodź spać i nie gadaj tyle --> Boo) fajnie -_-' |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 28-06-2003, 13:43
|
|
|
Hehe okia Dawar tio moze obejrzyj jeszcze raz...Moze Ci sie spodoba...a jak nie tio trudno^^ |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-07-2003, 15:09
|
|
|
obejrze... obejrze... ale najpierw poczekam na ponury nastruj wtedy sie najlepiej ogląda a jak narazie jestem zabiegana... rozwrzeszczana i pewnie wrażenia były by te same co ostatnio ehehheh.. |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 02-07-2003, 15:22
|
|
|
hehe no jak uwazasz^^ ale dlaczego najlepiej ogladac to z ponurym nastrojem??? Ja zawsze mam dobry wiec nie mam mozliwosci sprawdzenia z jakim nastrojem sie lepiej oglada^^ |
|
|
|
|
Dawar -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 02-07-2003, 22:08
|
|
|
zawsze mi sie lepiej filmy ogląda jak mam doła albo jets tak mrocznie heh! nawet komedie ^^ tak już mam zwieszona jestem i tyle... mamusia mi mówi ze mam Whiskas zamiast mózgu (no racje ma... racje... mądra rodzicielka--> Boo) zdaje ci sie Boo bo rośniesz...
[edit=Serika] Dziewczyny, ja wiem, ze Wam się dobrze gada, ale jesli jest sytuacja, ze toczycie dyskusję we dwie, mogłybyście przenieść się gdzieś na priva? |
|
|
|
|
|
Lina_Inverse__
|
Wysłany: 03-07-2003, 15:31
|
|
|
No juz sobie tu nie pogadamy;( Dawar musimy znalezc sobie inne miejsce nyuuu^^" Ale Vampire Hunter D ogladalam w znakomitym humorze...i bylo super^^ |
|
|
|
|
Agit
Coffee Addict
|
|
|
|
|
|