FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Recenzja Mamotte Shugogetten
Wersja do druku
Fb
Gość
PostWysłany: 14-06-2009, 22:59   Recenzja Mamotte Shugogetten

Mam prosbe, na mojej liscie "Plan to Watch" jest "H2O: Footprints in the Sand", wiec pewnie kiedys je zobacze, w recenzji znajduje sie zdanie ktore mozna traktowac jako dosyc mocny, pomimo iz ogolnikowy spoiler tej serii, jezeli sie nie myle to moze wypadalo by to usunac... chociaz nie jestem w stanie ocenic na ile moze to popsuc przyjemnosc ogladania
Przejdź na dół
Furiaboy Płeć:Mężczyzna
Funk na ścianie!

Status: offline
PostWysłany: 15-06-2009, 08:41   

przy okazji jeszcze prosil bym o edycje komentarza:

adam0309 : 10.02.2009 16:33:07 przy recenzji Kanon 2006

Przypadkowe przeczytanie ze Air ma takie a nie inne zakonczenie, troche mnie wkurzylo biorac pod uwage ze ta serie planowalem wleasnie teraz zaczac :/

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9617869
Avellana Płeć:Kobieta
Lady of Autumn

PostWysłany: 15-06-2009, 08:48   

Ad Fb: w redakcji to przepuściłam, bo właśnie uznałam, że jest zbyt ogólne, żeby być poważnym spoilerem. Ale tutaj muszę prosić o komentarz kogoś, kto zna tę serię, bo bez tego trudno mi coś zadecydować.

Ad Furiaboy - cytowany przez Ciebie komentarz został usunięty już kilka minut temu, jako niedotyczący anime, przy którym się znajduje. Jeśli chodzi o komentarz do niego nadrzędny: nie popadałabym w paranoję, ale proszę bardzo, zamaskowałam tytuł. Nie, żeby to wiele pomogło, bo pewnie prawie każdy kliknie, żeby zobaczyć, co tam jest...

Furiaboy Płeć:Mężczyzna
Funk na ścianie!

PostWysłany: 15-06-2009, 10:00   

Dzieki, niepotrzebnie tam wrzucilem swoje smutki, jednak nie uwazam ze to paranoja, na pewno dosyc odosobniony przypadek, ale serio, troszke mnie zirytowal fakt ze dzis planowalem Air, a przeczytanie jak sie zakonczy to nie jest to co bylo mi potrzebne na przedsmak...

PS. Fb i Furiaboy to ta sama osoba (Fb pisze sie szybciej;))

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9617869
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 15-06-2009, 10:25   

Avellana napisał/a:
w redakcji to przepuściłam, bo właśnie uznałam, że jest zbyt ogólne, żeby być poważnym spoilerem.
IMO słusznie, nie przesadzajmy.
Uwaga trafna, ale nieszczęsne H2O widziałem, i nie widzę problemu. Typy rozwiązań fabularnych ilustrowane tytułem to jeszcze nie spoiler co do fabuły tego tytułu - w każdym razie, nie spoiler poważny.

Przy okazji, Furiaboy, witamy na forum.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Odpowiedz do tematu