Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Recenzja Mamotte Shugogetten |
Wersja do druku |
Fb
Gość
|
Wysłany: 14-06-2009, 22:59 Recenzja Mamotte Shugogetten
|
|
|
Mam prosbe, na mojej liscie "Plan to Watch" jest "H2O: Footprints in the Sand", wiec pewnie kiedys je zobacze, w recenzji znajduje sie zdanie ktore mozna traktowac jako dosyc mocny, pomimo iz ogolnikowy spoiler tej serii, jezeli sie nie myle to moze wypadalo by to usunac... chociaz nie jestem w stanie ocenic na ile moze to popsuc przyjemnosc ogladania |
|
|
|
|
|
Furiaboy
Funk na ścianie!
|
Wysłany: 15-06-2009, 08:41
|
|
|
przy okazji jeszcze prosil bym o edycje komentarza:
adam0309 : 10.02.2009 16:33:07 przy recenzji Kanon 2006
Przypadkowe przeczytanie ze Air ma takie a nie inne zakonczenie, troche mnie wkurzylo biorac pod uwage ze ta serie planowalem wleasnie teraz zaczac :/ |
_________________ Niektórzy mają schizy z winy LOVE...
A my? Jointy i płyty winylowe... |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 15-06-2009, 08:48
|
|
|
Ad Fb: w redakcji to przepuściłam, bo właśnie uznałam, że jest zbyt ogólne, żeby być poważnym spoilerem. Ale tutaj muszę prosić o komentarz kogoś, kto zna tę serię, bo bez tego trudno mi coś zadecydować.
Ad Furiaboy - cytowany przez Ciebie komentarz został usunięty już kilka minut temu, jako niedotyczący anime, przy którym się znajduje. Jeśli chodzi o komentarz do niego nadrzędny: nie popadałabym w paranoję, ale proszę bardzo, zamaskowałam tytuł. Nie, żeby to wiele pomogło, bo pewnie prawie każdy kliknie, żeby zobaczyć, co tam jest... |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Furiaboy
Funk na ścianie!
|
Wysłany: 15-06-2009, 10:00
|
|
|
Dzieki, niepotrzebnie tam wrzucilem swoje smutki, jednak nie uwazam ze to paranoja, na pewno dosyc odosobniony przypadek, ale serio, troszke mnie zirytowal fakt ze dzis planowalem Air, a przeczytanie jak sie zakonczy to nie jest to co bylo mi potrzebne na przedsmak...
PS. Fb i Furiaboy to ta sama osoba (Fb pisze sie szybciej;)) |
_________________ Niektórzy mają schizy z winy LOVE...
A my? Jointy i płyty winylowe... |
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 15-06-2009, 10:25
|
|
|
Avellana napisał/a: | w redakcji to przepuściłam, bo właśnie uznałam, że jest zbyt ogólne, żeby być poważnym spoilerem. | IMO słusznie, nie przesadzajmy.
Uwaga trafna, ale nieszczęsne H2O widziałem, i nie widzę problemu. Typy rozwiązań fabularnych ilustrowane tytułem to jeszcze nie spoiler co do fabuły tego tytułu - w każdym razie, nie spoiler poważny.
Przy okazji, Furiaboy, witamy na forum. |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|