Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ostrzeżenie dla Zenona i posty z tym związane z Valkyria Chr |
Wersja do druku |
OverLord_Zenon
Lord Chaosu
Dołączył: 20 Gru 2008 Skąd: ? Z otchłani Kosmosu!!! Status: offline
|
Wysłany: 05-07-2009, 23:38
|
|
|
Bez urazy Easnadh, ale Tobie chyba faceta trzeba.
Tak bym napisał gdybym był pewien, że "wściekła" Ika zaraz tego nie wytnie, ale nie jestem więc się powstrzymam i nie napiszę.
Najlepsze pozdrowienia.
Co do poziomu technologii w VC to dyskusja wrzała jakiś czas temu. Rozwiązania z przedziału od pierwszej wojny do końca drugiej pomieszane ze sobą plus Vietnam i Korea. Groch z kapustą.
Samo anime to opera mydlana i wymiękłem. Trudno się mówi. |
_________________ Nadgorliwość gorsza od faszyzmu.
Nadgorliwy urzędas zasługuje tylko na jedno:
Totalną Anihilację.
http://myanimelist.net/signature/OverLordZenon.png
http://www.youtube.com/watch?v=KsTgWCZNk-0 |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-07-2009, 00:31
|
|
|
Jesteś stworzeniem absolutnie pozbawionym poczucia humoru. I nie życzę sobie takich osobistych wycieczek od osób, które mnie nie znają. A więc zamilknij, chłopcze. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-07-2009, 06:48
|
|
|
Rozumiem, że skoro ja też "oglądam" (cudzysłowy, bo chwilowo jestem na maszynie, która h264 nawet Totemowym sposobem nie daje rady odtworzyć), to ze mną również coś nie tak? Bo na sprzęt nie zwracam większej (z naciskiem na "większej") uwagi - za słabo się na nim znam, żeby rzuciły mi się w oczy rzeczy subtelniejsze, niż amunicja kasetowa, czy karabin dla ludzi z oczami na czułkach. Wystarcza mi skrzydlata świnia, Napoleon na jednorożcu, czy inne tego typu rzeczy. Na bizony co prawda nie zwracam uwagi z oczywistych powodów, ale twoja, Zenon, uwaga była nie dość, że głupia, to jeszcze zwyczajnie chamska. Ot, tyle. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|