Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Vampire: The Requiem PBIRC |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-07-2009, 13:16 Vampire: The Requiem PBIRC
|
|
|
W sumie nie ma co czekać z wąpierzym tematem. Lista członków całkowicie otwarta, jeżeli ktoś ma ochotę, to niech po prostu napisze tu, albo mi na Gtalku. Wampir jest znacznie bardziej znany i łatwiejszy do ogarnięcia od Changelinga, dlatego też myślę, że w tym przypadku możemy jednak zacząć od koncepcji postaci, bez większego wprowadzenia - dopiero potem będziemy taką koncepcję próbować przedstawić w mechanice Wampira. Oczywiście z pytaniami też zapraszam.
Na początek po prostu niech wpiszą się tu wszyscy chętni. Sugestie co do charakteru sesji też mile widziane (Wampir jest dość elastycznym settingiem, od intryg politycznych, przez (tak, wiem, że to nie będzie najpopularniejsze jenocie granie :D) rozterki egzystencjonalne, po rzeźnię, z udziałem wampirzych, bądź niewampirzych przeciwników). |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-07-2009, 14:48
|
|
|
Zainteresowany.
Przybliżona postać - moce Tzimisce, charakter ala Alucard (Castlevania, nie Hellsing). |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-07-2009, 17:13
|
|
|
Daer właśnie tycnął na Gtalku, że jednak nie chce. Zatem znów mamy pusto ^^ |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 06-07-2009, 17:36
|
|
|
Podtrzymuję zgłoszenie. Ogólnie dostosuję się do potrzeb mistrza i scenariusza, natomiast jeżeli chodzi o tym postaci, to najchętniej jakowyś artysta z Auspexem (pewnie Mekhet). |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|