FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Codex Alimentarius - wasze stanowisko?
Wersja do druku
Galaxia-sama Płeć:Kobieta
łowczyni przystojniaków

Status: offline
PostWysłany: 05-08-2009, 19:11   Codex Alimentarius - wasze stanowisko?

Ponoć kodeks żywności jest planem wymordowania ponad 3 miliardów ludzi.
Pomińmy jednak teorie spiskowe i skoncentrujmy się na tym co moze nas czekać od 01.01.2010
Tutaj garść informacji:
http://www.youtube.com/watch?v=Ayvkr0CC3Dg
http://www.youtube.com/watch?v=TiQ52h_IokQ&feature=related
www.stopcodex.pl

Jakby ktoś chciał pokrzyżować plany Unii i Monsanto zdominowania Polski i innych państw członkowskich tutaj są odpowiednie petycje (Z góry przepraszam jeśli nie można wklejać tutaj linków o charakterze bardziej propagandowym):

http://www.naturalnenielegalne.pl/
http://www.eu-referendum.org/polski/petitions/natural_remedies_info.html

Numer Gadu-Gadu
9871598
Beryl Płeć:Kobieta
jej mroczny majestat

PostWysłany: 05-08-2009, 21:24   

A jeśli ktoś jest za, to powinien podpisać się gdzie?

CainSerafin
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 05-08-2009, 21:40   

Sprawdź ostatni link. Strona do której prowadzi ma dwa 'guziczki" na które można kliknąć.

A swoją drogą - czy to tylko moje wrażenie, czy to wszystko rzeczywiście jest... ekhem, niewiarygodne. Już teoria spiskowa z postu Galaxii była tak absurdalna jak to tylko możliwe, a podane strony sprawiają podobne wrażenie.
Powrót do góry
Beryl Płeć:Kobieta
jej mroczny majestat

PostWysłany: 05-08-2009, 22:17   

Biorąc pod uwagę, że tę całą akcję "anty" nakręcają ponoć goście zarabiający na suplementach diet, to się nie ma co dziwić agresywnemu tonowi
Cytat:

Sprawdź ostatni link. Strona do której prowadzi ma dwa 'guziczki" na które można kliknąć.

Nach, na moje oko oba guziczki są na "nie". BTW, fajne linki. Ten trzeci i "Stop szczepionkom (bo powodują autyzm)" jest rozwalający.

wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 06-08-2009, 17:30   

Ja powiem tyle... jak spróbują mi zakazać medycyny naturalnej (ręce precz od mojej maści nagietkowej!), czy uprawiania ziółek i warzyw na działce, to wykopię dziadkowego stena. I mocno podejrzewam, że nie ja jeden.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Rhey Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 15-08-2009, 07:40   

Cytat:
Ja powiem tyle... jak spróbują mi zakazać medycyny naturalnej (ręce precz od mojej maści nagietkowej!), czy uprawiania ziółek i warzyw na działce, to wykopię dziadkowego stena. I mocno podejrzewam, że nie ja jeden.

Zawsze możesz uciec do jakiejś oazy wolności...
np. w ChRL medycyna tradycyjna nie tylko nie jest zakazywana ale aktywnie wspierana przez środowiska lekarzy.

Co do głównego tematu trudno w te wszystkie rewelacje uwierzyć nie zmienia to faktu, że Codex jest wyrazem współczesnej tendencji do kontrolowania wszystkiego i wszystkich przez rządy państw. Takie tendencje trzeba dusić w zarodku nawet jeśli nie stwarzają specjalnego zagrożenia chyba że chcemy się obudzić w Nowym Wspaniałym Świecie.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Eire Płeć:Kobieta
Jeż płci żeńskiej

Grupy:
AntyWiP
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 15-08-2009, 12:28   

Mnie to trochę pachnie Pakietem Telekomunikacyjnym- pamiętacie jakie było Alleluja, że zabiorą nam Internet? Post factum okazało się, ze gdyby przeszedł to związałby w dużej części ręce antypiratom. Więc tym razem też lepiej nie wypowiadać sie bez przejrzenia odpowiednich dokumentów.

Numer Gadu-Gadu
1018596

Numer ICQ
Galaxia-sama Płeć:Kobieta
łowczyni przystojniaków

PostWysłany: 29-08-2009, 10:50   

CainSerafin napisał/a:
A swoją drogą - czy to tylko moje wrażenie, czy to wszystko rzeczywiście jest... ekhem, niewiarygodne.

A znasz podatek unijny od krzywości banana albo od kąta padania światła w domu?
Unią rządzą materialiści śliniący się na wielkie pieniądze. Im człowiek bardziej chory tym potrzebuje więcej leków, więc można na nim całkiem dobrze zarobić.

Druga rzecz -traktat lizboński gwarantujący UE do robienia co jej się żywnie podoba.

wa-totem napisał/a:

W takim razie życzę Ci z całego serca aby żaden z Twoich pomidorów nigdy nie dostał w spadku genów ryby : )

Numer Gadu-Gadu
9871598
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 29-08-2009, 11:08   

Cytat:
A znasz podatek unijny od krzywości banana

Primo AFAIR to nie był podatek tylko norma określająca co jest bananem, duo - Bogu dzięki zostało niedawno zniesione.

wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 23-09-2009, 12:14   

Rhey napisał/a:
Zawsze możesz uciec

Zupełnie nie rozumiem co jest z ludźmi, umieją tylko "uciec", "wyemigrować". Żaden nie przyzna się że źle zagłosował, i nie zaangażuje się, a wrazie potrzeby - nie wyjdą na ulicę... tylko "nieechcemisię", "olać", "uciec", "wyjechać".

Nigdzie nie uciekną, bo musieliby wynaleźć metodę żeby "uciec" od siebie samych. Wszędzie będą popychadłami dla polityków.

Trzeba walczyć o swoje. Wbrew pozorom, o adresy i telefony biur poselskich nie tak trudno, a powołanie się na ustawę o dostępie do informacji publicznej też potrafi pomóc, nawet jak się będą wykręcać to będą musieli wskazać właściwy organ.

Numer Gadu-Gadu
3869750
Costly Płeć:Mężczyzna
Maleficus Maximus

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 23-09-2009, 13:49   

Wara od mojego syropu z cebuli i czosnku!

A tak na poważnie, bez faktycznie konkretnych informacji to nie chcę zajmować żadnego stanowiska. Na moje to projekt taki można zbudować w sposób który zarówno mógłby mnie skłonić do aktywnego wspierania, jak i zwalczania go.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu