Witam,
mam na imię Bartek i rysuje od trzech lat. Początki były trudne i nie zawsze mi wszystko wychodziło tak jak chciałem, ale nigdy się nie poddawałem i rysowałem dalej. Moje obrazki podzieliłem na dwie części: pierwsza to z początków mojej nauki rysowania, druga przedstawiająca jak radzę sobie po tych trzech latach :)
Mam nadzieję, że wszystkie pracę będą Wam się podobały, a moje zaangażowanie w to co robię będzie mile przyjęte na tym forum.
Wow, BeSTeK! Się Ciebie tutaj nie spodziewałem, Ty stary orkiestrowy grajku. ;] Przybij piątala.
A co do rysunków, czemu żeś się nimi nie pochwalił na b-tv? Jak powiem nizinkowi, to się na Ciebie obrazi.
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki