Anime Łódź Club |
Wersja do druku |
Atori-san
|
Wysłany: 05-10-2009, 18:43 Anime Łódź Club
|
|
|
Ohayo!
Chciałbym poinformować w szczególności Łodzian i ludzi zamieszkujących okolice Łodzi o pewnym projekcie fanów anime. Na stronie myanimelist.net istnieje klub zrzeszających ludzi z naszego regionu. Główną jego funkcją jest organizowanie spotkań uczestników klubu. Z założenia działamy lokalnie i stawiamy przede wszystkim na integracje fanów. Być może w przyszłości uda nam się także promować kulturę japońską w naszym regionie, jednakże obecnie skupiamy się na niezbyt dużych opiewających w koleżeńską atmosferę spotkaniach.
Za sobą mamy już trzy podejścia, ostatnie „Spotkanie z Otaku wolumin III” jak na takie niszowe i w miarę spontaniczne projekty dało przyzwoitą frekwencje, jak dobrze pamiętam były łącznie ze mną 23 osoby. Dlaczego o tym piszę tutaj? Już niebawem doczekamy się następnego klubowego spotkania, dlatego może ktoś z tanuki.pl będzie miał ochotę do nas dołączyć ;).
Większość informacji na temat naszego spotkania jest podana na powyższej grafice, jeżeli ktoś chciałby dowiedzieć się więcej to zapraszam do tego topicu na MALu.
W przyszłości postaram się także zaglądać do tego tematu podając nowe informacje o spotkaniach naszego klubu.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że do zobaczenia ;)! |
|
|
|
|
|
Arioch
|
Wysłany: 05-10-2009, 19:41
|
|
|
- Spoiler: pokaż / ukryj
- (\__/)
(='.'=) Do skasowania.
(")_(") |
Ostatnio zmieniony przez Arioch dnia 10-01-2011, 02:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 05-10-2009, 20:38
|
|
|
Ciekawy pomysł, i już w sumie deklarowałam się, że będę zainteresowana kiedyś na takowe spotkanie przyjść. Tylko nie wiem czy dobrze wyczytałam na MALu, ale ponoć po pogaduchach następuję etap integracji na dyskotece? Pytam asekuracyjnie, bo nie chciałabym zaliczyć strasznego errora na wieść o mojej "ulubionej" rozrywce :) Bo dwie godziny rozmowy to zdecydowanie za mało na zapoznanie się z nowymi ludźmi, a nie oszukujmy się, że na dyskotece, w takim hałasie, można spokojnie porozmawiać (bo w grupie osób zawsze znajdą się ludzie pragnący wykorzystać ten czas inaczej). |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Atori-san
|
Wysłany: 05-10-2009, 20:51
|
|
|
To trochę źle doczytałaś :P. Po tych dwóch godzinach udajemy się do Pubu gdzie przy soczku/piwku (niepotrzebne skreślić) będziemy mogli dalej się integrować. Nie oszukujmy się pogoda już nie dopisuje, a wiec trzeba gdzieś zakotwiczyć w ciepełku ;). |
|
|
|
|
|
krew_na_scianie
kościsty seksapil
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 05-10-2009, 20:58
|
|
|
Pub na szczęście nierówna się dyskotece - także przepraszam i zwracam honor!! I postaram się wpaść jeśli będzie ku temu sprzyjająca okazja. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
|
Gość
Gość
|
Wysłany: 06-12-2009, 13:53
|
|
|
Kiedy następne spotkanie ? |
|
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 06-12-2009, 20:14
|
|
|
Spotkania są co tydzień. |
|
|
DeadJoker
Soul Loser
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-12-2009, 13:52
|
|
|
A w który dzień tygodnia? Mogłabym przyjść, jestem z Łodzi.. |
_________________ Za czasów rycerstwa, smoków i komuny
Nim łamanie kołem całkiem wyszło z mody
Gdy inkwizytorzy nosili shotguny
Autor tego posta przeżywał przygody
|
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 07-12-2009, 16:05
|
|
|
Tfu... pomyliłam tematy :P
Ale część osob z AŁC spotyka się co niedziela na "animowanych niedzielach" o 19:00 w klubie Jazzga.
Wiecej info:
http://myanimelist.net/forum/?topicid=128449
p.s tu na forum tez byl temat AN, ale chyba nikt zbytnio sie nie wypowiadał. |
|
|
DeadJoker
Soul Loser
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-12-2009, 18:15
|
|
|
To kiedy są te spotkania? Na grafice jest wszystko...oprócz daty. |
_________________ Za czasów rycerstwa, smoków i komuny
Nim łamanie kołem całkiem wyszło z mody
Gdy inkwizytorzy nosili shotguny
Autor tego posta przeżywał przygody
|
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 07-12-2009, 19:47
|
|
|
Ogolne spotkania wypadaja raz na jakis czas. (trudno przewidziec date kolejnego)
Jak juz pisałam wyzej, to czesc osob spotyka sie co tydzien na Animowanych Niedzielach. |
|
|
Atori-san
|
Wysłany: 11-01-2010, 16:47
|
|
|
Issina napisał/a: | Ogolne spotkania wypadaja raz na jakis czas. (trudno przewidziec date kolejnego)
| Ten czas właśnie przypada na najbliższy piątek (15.01)...
Więcej szczegółów znajdziecie w tym topicu na MALu: CLICK
Zapraszamy! |
|
|
|
|
|
Issina
Dante.. I'll miss you
|
Wysłany: 20-09-2011, 19:03
|
|
|
Po długiej nieobecności Wolumin wraca na łono Anime Łódź Clubu. Nasza cykliczna klubowa impreza odbędzie się ponownie w klubie Jazzga. Tym razem Wolumin, którego głównym celem jest integracja fanów M&A będzie okraszony kilkoma atrakcjami. Jakimi?
- Pokaz AMV na rzutniku
- Darmowy poczęstunek (kulki Onigiri, coś więcej jak budżet na to pozwoli)
- Konkurs tematyczny
- Nagrody
Wjazd na Wolumin jest całkowicie darmowy. Impreza odbędzie się 23 października, także mamy wystarczająco dużo czasu by zarezerwować wolny czas w swoich grafikach. ;)
Więcej informacji o woluminie znajdziecie pod TYM adresem! |
|
|
|