Nowa gra Portalu - szukam recenzenta |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-10-2009, 10:20 Nowa gra Portalu - szukam recenzenta
|
|
|
Pod koniec października pojawi się nowa gra wydawnictwa Portal pod tytułem Stronghold. Została napisana przez autorów Neuroshimy Hex. Szukam osoby, która zechciałaby napisać zgodną z standardami Tanuki.pl recenzję produktu nie później, niż 30 dni od premiery gry. Jeśli recenzja nie okaże się zgodna ze standardami oferuje pomoc w rozsądnym zakresie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-10-2009, 10:47
|
|
|
Ja się tym mogę zająć, o ile stać mnie będzie na grę. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-10-2009, 11:31
|
|
|
Grisznak: właśnie po to szukam czytelnika, który by ją zrecenzował, żeby żaden z nas nie musiał specjalnie kupować w tym celu gry. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
Ostatnio zmieniony przez Zegarmistrz dnia 19-10-2009, 13:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-10-2009, 11:37
|
|
|
Ok. Jeśli się znajdzie, to byłoby dobrze. Podobnie jak w przypadku Wolsunga lub Klanarchii. |
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-10-2009, 12:47
|
|
|
Cytat: | Hmm... a ja znowu strzelę z głupia frant - pisał może ktoś do Stinga w sprawie współpracy z RT? |
Nie wiem. Ale to dobry pomysł, który mogliby zrealizować np. artykuliści. Tym bardziej, że w odróżnieniu od tekstów z blogów Google nie indeksuje Rebel Times. |
|
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-10-2009, 13:45
|
|
|
O, zwrócę się w sprawie współpracy do IKi z prośbą o błogosławieństwo.
A propos Klanarchii, o której wspomniał Grisznak - ja osobiście mam podręcznik, więc w razie braku chęci ze strony innych, mogę napisać takową recenzję. |
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-10-2009, 13:53
|
|
|
Velg napisał/a: | A propos Klanarchii, o której wspomniał Grisznak - ja osobiście mam podręcznik, więc w razie braku chęci ze strony innych, mogę napisać takową recenzję.
|
PISZ!
W tej chwili tabletopgames zajmuje się 2 recenzentów. Obaj z Grisznakiem mamy kolejki po 50 artykułów. Pisz co chcesz i nawet nie przejmuj się rezerwacjami! |
|
|
|
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 19-10-2009, 15:10
|
|
|
De99ial: moglibyśmy np. dać linka nad każdym artykułem z adnotacją "Tekst pochodzi z magazynu Rebel Times, numer taki i taki, kliknij, żeby ściągnąć". Myślę, że byłoby to korzystne dla obydwu stron. My mielibyśmy teksty, wy: pełne anchorów i słów kluczowych pole reklamowe indeksowane przez wyszukiwarki. |
Ostatnio zmieniony przez Zegarmistrz dnia 19-10-2009, 15:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Velg
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-10-2009, 15:13
|
|
|
A ja chciałbym zaznaczyć, że dostałem od Teukrosa PW, w którym poinformował mnie, że już do RT napisał i czeka na odpowiedź :P |
|
|
de99ial
Big Bad Wolf
|
|
|
|
|
|