Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Własne bannerki ze "statystykami"? |
Wersja do druku |
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 08-11-2009, 14:33 Własne bannerki ze "statystykami"?
|
|
|
Taki pomysł na przyszłość. Chodzi mi o coś w tym rodzaju
Można by zrobić coś takiego na tanuku, wtedy w miniprofilu zawierały by się np. ostatnio oglądane anime, najbardziej lubiane anime czy gatunki, opcji jest dużo. Ponadto takie coś w podpisie byłoby automatycznym odnośnikiem do strony albo profilu użytkownika, co mogłoby dobrze zwiększyć oglądalność strony.
No i fajny bajer i wyścig na statsy. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-11-2009, 15:26
|
|
|
Wyścig na statsy to zły pomysł. Nie bez powodu licznik postów jest widoczny dopiero w profilu piszącego.
Co do reszty, pomysł jak najbardziej mi się podoba, z jednym małym ale - ile to będzie zajmować mocy przerobowej serwerów. Jak bardzo będzie zapychać łącza i w końcu, o ile zwiększy objętość forum? Niektórzy mają limitowany transfer. |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 08-11-2009, 16:35
|
|
|
Wiesz, zasadniczo to byłoby dla chętnych i głównie w tym celu, by ludzie wklejali to na innych forach. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-11-2009, 18:14
|
|
|
Ja uważam, że to niezły pomysł. Smocza argumentacja jest logiczna, nie przeczę, ale jeśli chcemy budować dalej pozycję i popularność Tanuka, to takie bajery są całkiem przydatne. |
|
|
|
|
|
Teukros
|
Wysłany: 08-11-2009, 18:23
|
|
|
Tak, ten pomysł pojawił się już jako jedno z proponowanych rozszerzeń systemu kont. Jako że widać zapotrzebowanie na taką funkcjonalność, postaramy się nadać jej wyższy priorytet. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|