Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Muzyka, ktorej nienawidzicie: - spam |
Wersja do druku |
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 23-11-2009, 02:04
|
|
|
Tren napisał/a: | Bardzo przepraszam za ten niepotrzebny i niemiły wtręt (i możliwość zabrania komuś tej przyjemności), ale jako propagatorka czytania ze zrozumieniem i posiadaczka namolnego wewnętrznego humanisty nie zgodzę się z tym stwierdzeniem. |
Ja również bardzo przepraszam za ten jakże niemiły wkręt, jednak pozwolę sobię zapytać czy ten Twój "wewnętrzny, jakże namolny humanista" nie jest czasem w stanie uśpienia? Pytam, ponieważ bardzo nie w smak mi jest, gdy ludzie popełniający sporo błędów wytykają je innym. A najgorsze jest to, iż zazwyczaj powołują się oni na... eee... Swoich Małych Wewnętrznych Humanistów czy inne polonistyczno-filozoficzno-estetyczne badziewie.
Tren napisał/a: | styl lub forma są skrajnie nieczytelne dla użytkowników forum |
Fakt, nic nie mogłem zrozumieć! Polski dziwny język, niby to zmiana wielkości literki a już sens zdania bezpowrotnie stracony. Toż to gorsze jest niż, skądinąd populrany ostatnio wśród elit, mistyczny JAPOŃSKI. |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-11-2009, 03:36
|
|
|
Mrr, słoneczko, niewłaściwy fragment.
Cytat: | niemniej powinny one być stosowane w postach |
Tajemnicze "one", czyli, zasady języka (wnioskując z fragmentu zdania, który w cytacie się nie znalazł), czyli min. kropki i duże literki.
Jak widać, wciskanie shifta od czasu do czasu cię nie boli, więc czemu miałoby boleć innych?
Poza tym, obrońcy wy moi uciśnionych (użytkowników i regulaminu, do woli) - Easley do prośby moderatorskiej się zastosował bez zbędnych komentarzy. |
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 23-11-2009, 10:16
|
|
|
Cytat: | Poza tym, obrońcy wy moi uciśnionych (użytkowników i regulaminu, do woli) - Easley do prośby moderatorskiej się zastosował bez zbędnych komentarzy. |
Ależ moim zdaniem zarówno Easley jak i Teukros zachowali się niezwykle grzecznie i odpowiednio do sytuacji. Boli mnie tylko ten polonistyczny, namolny "wkręt". |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|