Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Fairy Tail - o Naruto i Dragon Ball |
Wersja do druku |
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 23-11-2009, 19:55
|
|
|
RepliForce napisał/a: | Przecież zanim się Naruto, albo DragonBall się rozkręcił to trochę minęło. Ale może dlatego mi się FT podoba, bo lubię fantasy |
Zarówno Naruto i Dragon Ball moim zdaniem najlepsze były na początku, kiedy jeszcze nie popadły w schematy a twórcy nie zaczęli przeciągać akcji na siłę idąc na łatwiznę i stawiając przed bohaterami kolejnych, najsilniejszych na świecie/we wszechświecie wojowników. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 24-11-2009, 10:40
|
|
|
Hmm ale w sumie w DB to o to chodziło, żeby Goku stawał się coraz to potężniejszy i -nasty raz z kolei ratował świat dzięki KameHameHAA! i tym podobnym rzeczom. To miała być taka opowieść o jego przygodach, która nadal znajduje sentyment u najstarszych fanów serii (mi było dane oglądnąć całe GTF :3)
Ale Naruto przestałem oglądać bo to się zrobiło nudne. Ciągle wszystko kręci się wokół Sharingana, albo jinjurikich. Seria po prostu po woli zaczęła gubić klimacik który jej towarzyszył w całej pierwszej Serii i Początkowi Shippuuden.
Dlatego teraz z tasiemców oglądam Fairy Taila i DB Kai :D |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|