Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Czy mod moze bezkarnie życzyć komus śmierci na forum |
Wersja do druku |
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 17-12-2009, 01:53 Czy mod moze bezkarnie życzyć komus śmierci na forum
|
|
|
poniżej nororycznie wycinany przez mai post na forum
"Jak juz mówiełem to świadczy o uprzedzeniach i kierowaniu sie emocjami zwłaszcza ze nic nie pisałem na mianie ani jeszcze do nikogo mój mózg formułował zapytanie do pewnego usera z którym nie mam innego kontaktu.
Poza tym miło jest jak ktos tobie zyczy smierci ? takie komentaże podpadaja pod mobing i nakłanianie do samobójstwa "
tak wiec czy mod moze komuś zyczyć utopienia tylko dlatego ze ktos z jego otoczenia go tym przesladuje ?
Poza tym w chwilach gdy ktoś pisze do mnie coś pod emocjami trudno doszukac sie tu miłej metafory zwłaszcza w napisanym słowie "utop sie"
tutaj mamy kolejny problem mój podpis dotyczacy emo. Jesli ta sprawa z utopieniem jest sprawa wymagajaca przeprosin i dyskusji, to mój podpis może tez wiec jesli jest ktos kto przyznaje sie do bycia emo i czuje sie zagrożony moim nawoływaniem do agresji to niech sie odezwie
plus sprawa IRC ciekawostka w ciagu 20 sek kilka osób zażyczyło sobie wykopania mnie mimo iz znało mnie łącznie ttrzy czyli zainteresowane Mai, Gonik , oraz osoba z która chciałem sie skontaktować. Chetnie poznam te parapsychiczne moce które sie w nich obudziły i lęk który musiałem budzić w pozostałych osobach skro o to prosiły.
Prawda jest tak ze nawet nie przyszłem spamować tym razem nie wygrywam paru stów przyciagneła mnie pewna dyskusja o 40k. I stwierdziłem a co mi tam.
problem w tym ze tutaj dostaje bana za bycie poprostu mna, ba nawet osty
tekurosa jest konkretny słuszny i ja go rozumiem nie stosuje sie do jego próśb a w sumie to bład bo dopierow w swojej głupicie teraz zauwazyłem ze on mnie prosi . A nie grozi i wyzywa za co przepraszam i dla niego postaram sie poprawić. I zainstalowac w tej wartowni jakis edytor tekstu |
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-12-2009, 02:07
|
|
|
Moderacją nie jestem, ale pozwolę sobie spróbować na własną rękę rozjaśnić to i owo. Moderacja pewnie odezwie się jak się obudzi.
Mortimern napisał/a: | poniżej nororycznie wycinany przez mai post na forum |
Powiedziałbym, że raczej notorycznie przez Ciebie wklejany, mimo wyraźnych poleceń Moderacji zaprzestania dyskusji.
Co do irca - jesteś niemile widziany przez pewne osoby i w związku z tym zostałeś wykopany - tyle. Nie przypominam sobie, żebyśmy mieli obowiązek się tobie z tego tłumaczyć.
Co do reszty - punkt IV. 3 Regulaminu Forum:
Cytat: | Decyzje moderatorów nie będą przedmiotem powszechnej debaty. Jeśli użytkownik uzna, że moderator przekroczył swoje uprawnienia bądź postąpił niesprawiedliwie, powinien wysłać prywatną wiadomość do administratora, uzasadniając swoje zarzuty. Skargi na łamach forum i wszelkie inne formy odwoływania się do opinii publicznej będą kasowane jako spam. |
|
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 17-12-2009, 06:40
|
|
|
Akurat te dwie panie nie nazwał bym moderatorem bez emocjonalnego podejscia do sprawy ale to szczegół.
Ale tak naprawde gratuluje błyskotliwej szybkosci mysli i szybkosci porozumienia 20 sek to naprawde telepatia. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|