Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Lockerz - cenne nagrody, sprawdź koniecznie |
Wersja do druku |
Invincible
|
Wysłany: 03-01-2010, 15:07 Lockerz - cenne nagrody, sprawdź koniecznie
|
|
|
Witajcie! Chciałbym dzisiaj zaprezentować wam serwis twórców amazon.com - lockerz.
-Czym on jest?
Jest to miejsce gdzie logując się codziennie i odpowiadając na pytania oraz jednorazowo po rejestracji grając w grę zbieramy punkty - PTZ. Owe punkty posłużą nam jako środek płatniczy za cenne nagrody, takie jak ipody, ps3, psp, xbox 360, filmy, gry komputerowe i wiele, wiele innych.
-Ta strona to jakiś fake. Sprzedadzą emaile spamerom i zarobią na nas, a nik nie otrzyma nagród.
To nie jest żaden fake! Wiele osób, w tym także polaków wygrało (wystarczy poszukać, w sieci jest wiele zdjęć i innych dowodów). Ja też na początku nie wierzyłem dopóki nie wygrałem Ipoda.
-W takim razie jak się dostać do tego serwisu?
Aby się zarejestrować trzeba otrzymać zaproszenie od kogoś, kto już jest zarejestrowany. Daję wam taką możliwość :) Oczywiście ja też mam z tego korzyści - dodatkowe punkty, a jeśli zaproszę 20 osób otrzymam status z-listera. Z-listerzy otrzymują podwojoną ilość punktów, a także koszulkę lockerz. Tutaj macie instrukcje wypełniania danych w razie problemów:
Jeśli macie jakieś pytania lub chcecie zarejestrować się w serwisie piszcie tutaj swoje e-maile, ewentualnie jeżeli zależy wam na dyskrecji piszcie w prywatnej wiadomości. Tylko przez mail da się wysłać zaproszenie, stąd moja prośba. Spróbujcie, to nic was nie kosztuje. Pozdrawiam i zachęcam do rejestracji! |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|