Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Gdyby życie było anime, to ty byłbyś - nie na temat |
Wersja do druku |
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 21-02-2010, 20:23
|
|
|
Chciałbym się znaleźć w jakimś świecie ogarniętym przez magie, ale niech akcja się dzieje w naszych czasach <coś na styl Shaman kinga> Turniej, podróż, te sprawy. Ale chciałbym być bohaterem drugoplanowym, jednakże kimś, kto jest ważniejszy od głównego herosa. O czym mówię? Na przykład chodzi mi o kogoś kto jest dużo potężniejszy na początku, i ma w sobie jakieś legendarne moce, a potem przewyższa go główna postać (dobre porównanie to np: Kay- beyblade). A dopełnieniem tego, byłby, gdybym mógł trochę się pobawić jako zuy bohater. Najlepiej w miejscu, gdzie pierwszy hero mnie pokonuje, a ja uznaje jego potęgę i powracam. :D |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-02-2010, 20:39
|
|
|
~Gratuluję umiejętności czytania pierwszego postu. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 21-02-2010, 20:48
|
|
|
Vodh napisał/a: | ~Gratuluję umiejętności czytania pierwszego postu. |
O co tobie chodzi? |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-02-2010, 20:53
|
|
|
O to, że, cytując Zega z postu pierwszego:
Zegarmistrz napisał/a: | W temacie nie chodzi o to, jaką postacią chciałbyś być, ani też jakie moce chciałbyś posiadać, ale o to, jaka rola przypadłaby to Tobie ze względu na twoją pozycję społeczną, charakter, zainteresowania etc.
|
|
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 21-02-2010, 22:31
|
|
|
Easnadh napisał/a: | W temacie nie chodzi o to, jaką postacią chciałbyś być, ani też jakie moce chciałbyś posiadać, ale o to, jaka rola przypadłaby to Tobie ze względu na twoją pozycję społeczną, charakter, zainteresowania etc. |
RepliForce napisał/a: | Ale chciałbym być bohaterem drugoplanowym, jednakże kimś, kto jest ważniejszy od głównego herosa. |
RepliForce napisał/a: | A dopełnieniem tego, byłby, gdybym mógł trochę się pobawić jako zuy bohater |
Ja też wam gratuluję Vodh, Easnadh. Tylko nie wiem czego...
Naprawdę nie macie się czego czepiać? |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|