Spam. |
Wersja do druku |
RepliForce
Vongola Boss
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:20
|
|
|
Lila napisał/a: | Tak jak prezydenta nie żałuje |
A zdajesz sobie sprawe, że media nie mówiły o tym, ale dla polski to zrobił więcej on niż pan Donald.
Podobno mówi się, że Rosja zaatakowała samolot, ponieważ znajdowało się tam dowództwo polskiej armii, czy to prawda? |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:23
|
|
|
RepliForce napisał/a: | Podobno mówi się, że Rosja zaatakowała samolot, ponieważ znajdowało się tam dowództwo polskiej armii, czy to prawda? |
...
Onet? Zaraz wypłyną wnioski, że to pewnie Tusk wszystko ustawił.
Zwykły przypadek, tragedia, tyle. Chociaż w takiej chwili zachowajmy jakiś poziom logiki.
Morg napisał/a: | Ja bym odużyszkodniczo prosił o nie licytowanie się kto więcej zrobił i nie wdawanie się w spory polityczne. Zwyczajnie nie wypada. Myślałem, że to jest dla wszystkich jasne, widać jednak że nie - przykre. |
Dokładnie. Polityka w chwili obecnej nie ma znaczenia. |
Ostatnio zmieniony przez Piotrek dnia 10-04-2010, 11:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:23
|
|
|
Repil napisał/a: | Podobno mówi się, że Rosja zaatakowała samolot, ponieważ znajdowało się tam dowództwo polskiej armii, czy to prawda?
|
Oczywiście. A ich czołgi już rozgrzewają silniki. Jak słucham tych dziennikarskich bzdur, to mi się niedobrze robi. Większa część naszych jurnalistów jest godna politowania. Zawsze mówią o tym, co jest najmniej istotne. Szukają sensacji, moralne hieny.
EDIT. Poprawione |
Ostatnio zmieniony przez Norrc dnia 10-04-2010, 11:28, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Yoshik
Sabishii
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:27
|
|
|
Norrc napisał/a: | Yoshik napisał/a: | Podobno mówi się, że Rosja zaatakowała samolot, ponieważ znajdowało się tam dowództwo polskiej armii, czy to prawda?
|
Oczywiście. A ich czołgi już rozgrzewają silniki. Jak słucham tych dziennikarskich bzdur, to mi się niedobrze robi. Większa część naszych jurnalistów jest godna politowania. |
Norrc popraw quote bo się czuje jak bym miał III WŚ wywołać.
Nawet w największym przypływie absurdu nie sądzę żeby Rosja wpadła na coś takiego. Jakieś 20 lat temu może tak. Ale teraz Polska mimo iż często jest na uboczu stanowi ważną część w Europie. Pod tym względem jak by Rosjanie coś takiego zrobili musieli by się liczyć z możliwością "wybuchu" wojny a w dzisiejszych czasach raczej nikomu by na niej nie zależało. |
_________________ Szalony jestem bo więcej
we mnie bólu niż mogę znieść
Z wiatrem przemijają Marzenia /
Z wiatrem spada ostatni jesienny liść
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:27
|
|
|
To są bardziej bzdury dzieciarni z internetu, niż dziennikarzy. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:30
|
|
|
piotrekplay napisał/a: | Chociaż w takiej chwili zachowajmy jakiś poziom logiki. |
No właśnie logika nakazała mi tak myśleć. Brak dowódców to jak zaproszenie do ataku. |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
|
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:31
|
|
|
Największym nieporozumieniem w tej sprawie jest upchnięcie tylu osobistości do jednej maszyny. Szczególnie tyczy się to naszych elit wojskowych. Czasem się czuje, jakby tym krajem rządziły dzieci. Historia uczy, wypada ją znać.
EDIT. Repil, Ty naprawdę tak sądzisz czy sobie jaja robisz tylko? |
|
|
Piotrek
Nikt niezwykły
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:35
|
|
|
RepliForce napisał/a: | No właśnie logika nakazała mi tak myśleć. Brak dowódców to jak zaproszenie do ataku. |
Tak, zaatakują Polskę - członka UE i Nato. I ciekawe kto miałby to zrobić. Rosja? Im jest równie gorąco jak i nam, niespecjalnie wygodnie dla nich się ten samolot rozbił. Gdyby to było ustawione, to rąbnąłby on jeszcze na terenie Polski, a nie podczas 4 próby lądowania.
Samolot był sprawny, jeśli coś zawiniło to warunki i błąd człowieka.
Powagi trochę, więcej się nie produkuję, nie ma sensu, niektórzy i tak mają swoje teorie. |
Ostatnio zmieniony przez Piotrek dnia 10-04-2010, 11:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
RepliForce
Vongola Boss
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:35
|
|
|
To tylko teoria. |
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:40
|
|
|
Repli, a po co mieli by atakować. Sami muszą podnieść się po zamachach w moskiewskim metrze. Co za bzdurna teoria, szkoda słów. Przepraszam, ale ale takie snucie teorii jest niedojrzałe. Zgadzam się ze słowami które padły w TVN24. Jest tragedia, nie ma co spekulować, należy uszanować sytuację... |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
Ostatnio zmieniony przez Koranona dnia 10-04-2010, 11:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Jarmac1
Samotnik i marzyciel
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:40
|
|
|
piotrekplay napisał/a: | Tak, zaatakują Polskę - członka UE i Nato. I ciekawe kto miałby to zrobić. Rosja? Im jest równie gorąco jak i nam, niespecjalnie wygodnie dla nich się ten samolot rozbił. Gdyby to było ustawione, to rąbnąłby on jeszcze na terenie Polski, a nie podczas 4 próby lądowania.
Samolot był sprawny, jeśli coś zawiniło to warunki i błąd człowieka.
Powagi trochę. |
Popieram Piotrka dla Rosji to też spory kłopot. Na Putina będzie teraz patrzył cały świat, i musi on pokazać że robi wszystko aby wyjaśnić. |
_________________ Nie kroczę ku światłu i nie wchodzę w noc
Stojąc na rozdrożu widzę najwięcej
I wszystko mogę objąć wzrokiem
|
|
|
|
|
Yoshik
Sabishii
|
Wysłany: 10-04-2010, 11:41
|
|
|
RepliForce napisał/a: | To tylko teoria. |
Nie obraź się ale w "teorii" Hitler też chciał zjednoczyć Europe.
Nie ma po prostu teraz podstaw ekonomicznych czy też politycznych dla Rosji żeby rozpoczynać tak niebezpieczne rozgrywki. |
_________________ Szalony jestem bo więcej
we mnie bólu niż mogę znieść
Z wiatrem przemijają Marzenia /
Z wiatrem spada ostatni jesienny liść
|
|
|
|
|
|