Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bohaterowie wielu gier w jednej |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-04-2010, 18:04 Bohaterowie wielu gier w jednej
|
|
|
http://www.newgrounds.com/portal/view/534416
Genialna gierka. Jak byłem mały marzyłem o czymś takim. Może niekoniecznie w tej konfiguracji postaci, ale... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
0rdi
Last man on the moon.
|
Wysłany: 28-04-2010, 18:17
|
|
|
Grrr. Miałem 58k pkt Billem z Contry i smok mnie zabił.
Edit;
Rekord to 88k w świecie 2-2. Ciężko zrobić ss z wynikiem więc nie mam potwierdzenia. |
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 28-04-2010, 19:31
|
|
|
Sto-dwadzieścia tysięcy Simonem bez specjalnego starania się. Podwójny skok i rzut toporem są naprawdę przydatne (nie to co wślizg Megamana). Ale wadą Belmonta jest beznadziejna manewrowość w powietrzu. |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 25-06-2010, 17:26
|
|
|
http://www.explodingrabbit.com/updates/super-mario-bros-crossover-version-1-1-released
Poprawki w skrócie:
Cytat: | Mega Man now has Rush Coil, Samus Aran now has crouching ability, Simon Belmont gets better jumping ability, Link can now attack in more directions, Mario now gets a weird version where everything plays likes it’s underwater, the game itself has difficulty settings, cheats have been added and of course the addition of Ryu Hayabusa. |
I trailer. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|