Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Odmiana Zonka |
Wersja do druku |
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 04-05-2010, 13:24
|
|
|
Zonk, a ja mam wrażenie, że Pawłowi chodziło o nick Fm'a (i też nie mam pojęcia jak go odmieniać ;D). |
|
|
zonk486
Głupek na wynajem!!
Dołączył: 16 Kwi 2009 Skąd: Piotrków Trybunalski Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-05-2010, 13:54
|
|
|
Nie mam w zwyczaju kłócić się z moderatorką, ale z tego, co wyczytałem z kontekstu zdania wynika, że chodzi o mój nick, ponieważ nick tamtego użytkownika został wcześniej podany w poście, a mój nie. Ale nawet jeżeli nie chodziło o mój nick, to zawsze przydatnym jest wyjaśnienie typu:"Jak się to robi". Mimo to powinna się tym zająć osoba, która napisała ten post.
[offtop_mode=on]
1. I proszę o nie wstawianie warna za kłócenie się z moderacją!!
2. Nie cierpię gdy tnie się mój nick na kawałki, a w szczególności w wykonaniu Moderacji!!
[offtop_mode=off] |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-05-2010, 14:13
|
|
|
zonk486 napisał/a: | to zawsze przydatnym jest wyjaśnienie typu:"Jak się to robi" |
Z tym że robisz to po raz enty. Przyzwyczaj się że dla nas pozostaniesz zonkiem, niezależnie od tego jak każesz się nazywać. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Paweł
|
Wysłany: 04-05-2010, 14:46
|
|
|
Oczywiście miałem na myśli nick redaktora prowadzącego, bo sposób odmiany Twojego pseudonimu zonk486 (choć zabrzmi to mało kulturalnie), na tamtą chwilę był cokolwiek mało istotny. Zresztą ja te formułki na temat jego genezy znam już na pamięć...
Ale my nie o tym dziubaski, więc mam nadzieję, że mój post będzie zarazem ostatnim na ten temat. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|