Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Trolling krzaka |
Wersja do druku |
난 네가 싫어
ecchi lover
|
Wysłany: 01-07-2010, 21:38
|
|
|
Ale żal, wygłosiłam swoją opinię i już mnie jakieś nooby zjechały, bo przecież ich zdanie tylko się liczy na forum i nie ma miejsca na dyskusję a gdzie tam.
Pomyliłam się co do tego forum, jestem tu drugi dzień i już widzę, że większość prócz oglądania anime nie ma co do roboty skoro narzeka na ANIMACJĘ, którą ogląda DOBROWOLNIE O_o no ale okey, co ja tu robię jeszcze wgl.
Btw Griszniak widziałam parę Twoich postów na tym forum i szczerze wątpię, że urodziłeś się w 1981, Twoje zachowanie wskazuje na 1. gimnazjalistę LUB 2. samotnego mężczyznę, który szuka pracy ale anime i tak jest ważniejsze.
Ale, że nic o Tobie nie wiem (lecz nadal mam prawo wygłaszać swoją nic nie wartą opinię) to tylko dałam Ci to do zrozumienia ^^ pozdrawiam i nie zamierzam tu wracać, bo szczekacie strasznie.. gorszy poziom niż w podstawówce, widać tu także ludzie nie wiedzą co to dyskusja, bo od razu jeżdżą i wyzywają. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-07-2010, 21:45
|
|
|
LOL. Fail.
Tak, czuję się do zmoderowania XD |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 01-07-2010, 22:20
|
|
|
Cytat: | Ale żal, wygłosiłam swoją opinię i już mnie jakieś nooby zjechały, bo przecież ich zdanie tylko się liczy na forum i nie ma miejsca na dyskusję a gdzie tam.
Pomyliłam się co do tego forum, jestem tu drugi dzień i już widzę, że większość prócz oglądania anime nie ma co do roboty skoro narzeka na ANIMACJĘ, którą ogląda DOBROWOLNIE O_o no ale okey, co ja tu robię jeszcze wgl. |
W takim razie żegnamy. Tęsknić nie będziemy. Choć z drugiej strony, rozrywki nam dostarczyłaś, nawet jeśli nie do końca świadomie. Good troll is not bad. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|