Co napisać? |
Wersja do druku |
RavenV
Power is Back...
Dołączył: 20 Kwi 2010 Skąd: się biorą dzieci? Status: offline
|
Wysłany: 10-09-2010, 21:14 Co napisać?
|
|
|
Co napisać na opasce silikonowej? Tylko proszę o konkretne propozycje, a nie typu: "To co uważasz" albo"To co jest dla ciebie ważne". I chodzi mi o bardziej luzackie opisy a nie jakieś smutnawe motta życiowe ;) Z góry dzięki.
EDIT: i ofc nie chodzi mi o takie teksty typu "Mam cukrzycę" lub grupę krwi. ;) |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-09-2010, 21:20
|
|
|
Czy ten temat ma być jakąś dyskusją czy chcesz konkretne porady? Bo to wprowadzenie jest dość niejasne. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
RavenV
Power is Back...
|
Wysłany: 10-09-2010, 21:28
|
|
|
Nie wiem co jest niejasne, ale chcę konkretne opisy ;) |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 10-09-2010, 21:35
|
|
|
Abstrahując od tego, że silikonowe opaski (rozumiem, że to takie na nadgarstek?) są... brzydkie i do niczego nie pasują, a poza tym "wieśniackie" (nie lubię tego określenia, ale skoro nawet u mnie krąży o nich taka opinia...) to napisz na niej... Przykładowo: Patrz przed siebie. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-09-2010, 21:54
|
|
|
Jeśli to ma być dyskusja "Jakie napisy możemy umieszczać na opaskach" to w porządku. Ale jeśli po prostu chcesz dostać parę pomysłów na własną opaskę to sugerowałabym przenieść posty do tematu "Kto mi powie...". Ale ponieważ nie jestem pewna jaki będzie odzew, to chwilowo może lepiej zostawię temat w spokoju. Nie mniej jeśli nie chodzi o dyskusję, a konkretne jednorazowe propozycje to następnym razem proszę korzystać z przyklejonego tematu ^^. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
RavenV
Power is Back...
|
Wysłany: 10-09-2010, 21:55
|
|
|
Slova napisał/a: | Abstrahując od tego, że silikonowe opaski (rozumiem, że to takie na nadgarstek?) są... brzydkie i do niczego nie pasują, a poza tym "wieśniackie" (nie lubię tego określenia, ale skoro nawet u mnie krąży o nich taka opinia...) to napisz na niej... Przykładowo: Patrz przed siebie. |
Dzięki za propozycję, ale obyłoby się bez tego barwnego opisu. Zwłaszcza, że pytanie brzmi "co napisać", a nie "co sądzisz o opaskach". Z całym szacunkiem, ale nie obchodzi mnie czy się komuś one podobają czy nie. :) A jeśli chodzi o sam opis to chodzi mi o bardziej na luzie, najlepiej coś o piwie typu: "człowiek nie wielbłąd - pić musi". Tyle, żeby się zmieściło na opasce ;)
Tren napisał/a: | Jeśli to ma być dyskusja "Jakie napisy możemy umieszczać na opaskach" to w porządku. Ale jeśli po prostu chcesz dostać parę pomysłów na własną opaskę to sugerowałabym przenieść posty do tematu "Kto mi powie...". Ale ponieważ nie jestem pewna jaki będzie odzew, to chwilowo może lepiej zostawię temat w spokoju. Nie mniej jeśli nie chodzi o dyskusję, a konkretne jednorazowe propozycje to następnym razem proszę korzystać z przyklejonego tematu ^^. |
Czy ten temat tak bardzo wam przeszkadza? :P Po prostu nie chcę tu mieć niepotrzebnego spamu, o to czy komuś się podobają te opaski czy nie, ale o napisy na opaskę i temat typu "Jakie napisy możemy umieszczać na opaskach" jak najbardziej pasuje. ;) |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-09-2010, 22:27
|
|
|
Najlepiej nazwę lokalnego klubu piłkarskiego. Jak cię napadną kibice, zawsze możesz udawać, że jesteś jednym z nich. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-09-2010, 22:27
|
|
|
B rh+. Albo "Zgadzam się na pobór organów" :P |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Madoko_MJ
Szczera Merry
|
Wysłany: 10-09-2010, 22:40
|
|
|
"słodka idiotka"- lub może - "wszystko dal ludzi"... " bez picia nie ma bycia " ... ciężko komus jest dogodzić |
_________________ "Szczerość to najpiękniejsza forma głupoty"
Sokar |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 10-09-2010, 22:55
|
|
|
Jakieś wyrażenie mówiące coś o Tobie? Np. coś w stylu "Niepoprawny optymista", "Wieczny marzyciel", "Fan czegoś tam". |
|
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 11-09-2010, 01:25
|
|
|
Ha, to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje. Co bym jednak nie był kolejnym bezużytecznym odpowiadającym, to dodam, że sam mam dwie takowe opaski (nie wliczając firmowych - patrzeć się już na nie nie mogę...). Na jednej widnieje napis "Semper Fidelis", natomiast na drugiej mamy "Audi Vide Sile". Obie regularnie doprowadzają mnie do śmiechu: pierwsza, gdyż moja wierność dowolnym podmiotom jest więcej niż dyskusyjna i druga, azaliż jestem ostatnią osobą na świecie, jaką można by podejrzewać o zachowanie milczenia w istotnych momentach.
Gdy nie wiesz co wybrać, to zawsze lepiej wybrać coś wartego kilku słów :] W końcu nikt nie tworzyłby takich sprzętów gdyby nie myślał o ich charakterze w oczach innych. Bezpieczniej jest to zaakceptować. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
|
Pan Cirno
>szklanka
|
Wysłany: 11-09-2010, 08:38
|
|
|
"Noszę silikonowe opaski" |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 11-09-2010, 11:15
|
|
|
Pan Cirno napisał/a: | "Noszę silikonowe opaski" |
O, dobre.
"Mountains will be moved, movements will be mounted." pasuje zawsze i wszędzie ;P |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
zombie_kitten
o.O
|
Wysłany: 11-09-2010, 13:35
|
|
|
"Mój poduszkowiec jest pełen węgorzy." :D |
_________________ "(...) And when men become free then mankind will be free.
May you be free of The Curse of Greyface.
May the Goddess put twinkles in your eyes.
May you have the knowledge of a sage,
and the wisdom of a child. Hail Eris."
- Principia Discordia |
|
|
|
|
Costly
Maleficus Maximus
Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 11-09-2010, 14:13