Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wielce merytoryczna dyskusja Norki i Loko |
Wersja do druku |
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-12-2010, 21:30
|
|
|
Norrc napisał/a: | rozmyślając nad sensem życia |
No to musiało być ciekawe...
Norrc, skoro już wróciłeś, mimo że Norrc w Kaplicy napisał/a: | choć nie ma na tm forum już nic ciekawego. | to z łaski swojej nie obrażaj ludzi naokoło. Jeśli tak bardzo zależy Ci na jakimś warnie, banie czy innym środku przymusowego opuszczenia forum, to Twoja sprawa. Ale chyba lepiej zachować się jak Altruista i umrzeć z godnością, a nie wyjść na kopach. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Norrc
Grupy: Lisia Federacja Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 06-12-2010, 21:33
|
|
|
Loko napisał/a: | to z łaski swojej nie obrażaj ludzi naokoło. Jeśli tak bardzo zależy Ci na jakimś warnie, banie czy innym środku przymusowego opuszczenia forum, to Twoja sprawa. Ale chyba lepiej zachować się jak Altruista i umrzeć z godnością, a nie wyjść na kopach. |
Ohh dzięki serdeczne za grożenie mi banem, warnem i wyrzucanie mnie z TWOJEGO forum. Dzięki również za rady. A fakt, na forum nie ma teraz nic ciekawego. Ten post powstał już jakiś czas temu, kiedy było tu zupełnie inaczej.
Kończę ten offtop. |
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-12-2010, 21:36
|
|
|
Norrc napisał/a: | Ohh dzięki serdeczne za groźenie mi banem, warnem i wyrzucanie mnie z TWOJEGO forum. |
Dobra, dobra. Wiem, że nie jesteś na tyle mało inteligentny żeby to w ten sposób pojąć, więc pozwolę sobie nie dać się sprowokować.
Norrc napisał/a: | Dzięki również za rady. |
Nie ma za co.
Norrc napisał/a: | ten forum powstał już jakiś czas temu, kiedy było tu zupełnie inaczej. |
Kiedyś, to i nostalgia była lepsza... |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 06-12-2010, 21:40
|
|
|
Norrc napisał/a: | Dziś idąc zaśnieżoną poznańską ulicą, słuchając GDM, zajadając czekoladowego gwiazdora i rozmyślając nad sensem życia, przypomniałem sobie o tej rozmowie. Zajeło mi sporo czasu odszukanie tego wątku, zdążyłem już wpaść na teorię spiskową usunięcia tematu, jednak wpisanie magicznego "10 000" w wyszukiwarkę, uratowało sytuację.
Pierwotnie nie miałem pewnego narzędzia które dawałoby mi możliwość skutecznego odpierania argumentów polemistów. Chodzi oczywiście o doświadczenie. Moje słowa były jedynie pustymi nadziejami czy przekonaniami, których nie mogłem w żaden sposób podeprzeć sensowną argumentacją. Taka sobie dziecinna gadanina.
Jednak mój drogi Costly, czas pokazał, iż niekiedy dzieci mają racje, a do udanego i przyjmnego wyjazdu, który obfituje w zwiedzanie, poznawanie kultury i obyczajów, kontakty z mieszkańcami, smakowanie kuchni i cieszenie się miejscem w każdym możliwym aspekcie nie wymaga uruchomienia potwornej i żarłocznej machiny finansowej.
A i brak planów wychodzi często na dobre, bo tylko wtedy można poczuć prawdziwą wolność i czerpać w pełni tego, co przyniesie chwila. |
Gdzie TU jest choćby zdanie o kosztach wyjazdu?
Anyway. Syndrom "JA POJECHAŁEM DO JAPONII I WIDIZAŁEM GUNDAMU" chyba Ci się załącza.
Norrc napisał/a: | A o czym innym mogłem Twoim zdaniem pisać? |
O tym, że szedłeś ulicą, jadłeś mikołaja z czekolady i nagle przypomniałeś sobie o istnieniu tegoż tematu. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|