Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Spam komentarzowy |
Wersja do druku |
Eire
Jeż płci żeńskiej
Grupy: AntyWiP Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 09-12-2010, 00:09
|
|
|
Laurent, trollować też trzeba umieć.
Skoro znasz się na fizyce to powinieneś wiedzieć, że nie na miejscu jest tu przywoływanie Einsteina, który na tematy sobie nieznane raczj się nie wypowiadał. Lepiej wspomnij Bohra albo Oppenheimera, bo ci dwaj umieli KAŻĄ rzecz wytłumaczyć łatwo i przystępnie. |
_________________ Per aspera ad astra, człowieku! |
|
|
|
|
Laurent
Secret Character
|
Wysłany: 09-12-2010, 00:14
|
|
|
Umiał myśleć logicznie, a żeby moje teksty skumać trzeba mieć dość wysoki "współczynnik postrzegania natury rzeczy"(to nie szpan). Co najmniej na poziomie 126... |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 09-12-2010, 00:17
|
|
|
Laurent napisał/a: | Gdybym miał siły śledzić tok rozumowania każdej jednej osoby może i bym był w stanie jakoś w końcu każdemu wytłumaczyć treści które zawarłem. |
Wystarczy żebyś śledził własny i przynajmniej starał się nim konsekwentnie podążać. To już będzie spore usprawnienie.
Laurent napisał/a: | Użyłem języka rzeczowego, a że nie potrafisz tego przetrawić? Cóż, nie moja wina. Ciesz się, że nie miałeś styczności z książkami do fizyki więcej niż musiałeś, tam to dopiero jest język... I proponuję skończyć zawczasu z obrażaniem nim posypie się spam. |
To że używasz prostych słów jeszcze o niczym nie świadczy. Jak sam dobitnie pokazałeś, z nich też da się poskładać bezsensowny bełkot. Stwierdzenie że treść twoich postów to pozbawiony sensu bełkot nie ma nic wspólnego z obrażaniem kogokolwiek, to zwyczajne stwierdzenie oczywistego faktu. Nie bądź taki delikatny.
I naprawdę mam nadzieję, że struganie barana to nie jest jakiś przedziwny eufemizm... |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Laurent
Secret Character
|
Wysłany: 09-12-2010, 00:23
|
|
|
Jak zaczniesz śledzić własny, będzie jeszcze lepsze.
Strugać barana, znaczy wziąść kawałek drewna i wystrugać barana. taką rzeżbę jak byś jeszcze nie zajarzył. |
|
|
|
|
|
Laurent
Secret Character
|
Wysłany: 09-12-2010, 00:25
|
|
|
Stwierdzenie że treść twoich postów to pozbawiony sensu bełkot nie ma nic wspólnego z obrażaniem kogokolwiek, to zwyczajne stwierdzenie oczywistego faktu.
Ale świadome przekręcenie czyjegoś nicku to czysta obraza. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|