FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
  Ja :(((
Wersja do druku
Hoshiro Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 17-01-2011, 12:12   Ja :(((

3 lata temu studiowałem i była na moim roku pewna dziewczyna. Zakochałem się w niej, ale głupio się zachowywałem w stosunku do niej. Powiedziałem, że ja kocham, ona powiedziała, że możemy pójść do kina, ale odmówiłem. Potem nie pojawiałem się w szkole dwa tygodnie. Pewnego dnia zwyzywałem pewnego kolesia na gg, którego podejrzewałem, że chce ją zdobyć przede mną, on jej to przekazał i była masakra, ale nie moglem wytrzymać jak ten koleś się zachowywał przy niej. Przyszedłem na uczelnie, żeby ją przeprosić, ale było mi z tym bardzo ciężko i ostatecznie głupio się uśmiechając powiedziałem cześć i poszedłem.
Minęło trochę czasu i zauważyłem że ma konto na naszej klasie. Ja zacząłem też wrzucać zdjęcia dodając rożne piosenki do profilu. Ni z owego pewnego dnia zauważyłem że moje zdjęcia są dziwne, choć na początku mi się podobały ze względu na to, iż wyszedłem przystojnie. Te zdjęcia przedstawiały mnie jako szatana -na jednym zdjęciu z głupim uśmiechem takim jaki zrobiłem wtedy przed nią. Było więcej zdjęć i wszystkie przedstawiały mnie bez żadnej dziewczyny, ale dający taki znak że mi tego brakuje, jak na przykład ten uśmiech wink. To było czarno białe zdjęcie z jednym okiem bez odbicia drugiej osoby, jak przypowieść o jednookim wężu. Było więcej zdjęć na przykład ja jako chłopiec w pokoju, a na kaloryferze dwa króliczki pluszowe. Ogólnie wszystkie zdjęcia były dziwne, ale co najlepsze wszystkie one łączyły się ze zdjęciami tamtej dziewczyny. Ona miała jedno takie, że trzymała serduszko zakryte ustami, a ja że mam zakryte usta kurtką (tylko to zdjęcie mi zostało, mogę Wam je pokazać) Jeszcze takie, że ona siedzi na ławce i ma przyłożone do oka butelkę z piwem i dodała komentarz "zielono mi !" a ja miałem zdjęcie jak siedzę na ławce w zielonej bluzce w mielnie(nad morzem) Tak samo jak ona miałem przyciętych moich aniołów(znajomych po obu stronach) że nie byli widoczni.(potem jak ginęli micheal jackson, Swayzei były powodzie i zginał Kaczynski ja bylem tym obarczony, że ja przyprowadziłem to morze-śmierć. To wynikało z tego ze ludzie bali się mnie i moich snów, tak ja ja bałem się ze ona uprawia seks i robiła mi to na złość) i wszystkie piosenki, które dołączałem do profilu składały się w jedną całość. Mówiły tylko o cierpieniu. Ogólnie to się wszystko bardzo rozpowrzechniło i stąd te wszystkie zdjęcia z opisami "to ja big_smile" albo "wink" czyli że ja to lucyfer. Nie przejmowałbym się tym zbytnio, ale ludzie którzy wiedzą o mojej sprawie a jest ich masa, jak nie wszyscy w Polsce postanowili, że to będzie mój koniec że nigdy nie będę miał już rodziny, przyszłości gdyż "takie jest zycie" ponieważ życie jest ze mną jak na tych zdjęciach. ALE ja już tak dłużej nie mogę żyć :(nikt nie jest wstanie ze mną o tym porozmawiać, nawet moja własna matka. Moi najlepsi kumple bawią się po pachy ze mnie sad Przecież ja też jestem człowiekiem i żałuje tego ze to była tylko gra, ze jak będę prawiczkiem to ona mnie ze chce (czyli moje życie-stan bez seksu od początku) Wszyscy uważają, że właśnie o to mi chodziło, ale to nie jestem ja . Zawsze wierzyłem, że któregoś dnia moje cale życie w cierpieniu się nagrodzi a tu załamka, skończony jestem ;(. Już tak żyje w takim stanie 3 lata, dziś nie wytrzymałem. Ogólnie to dręczą mnie jeszcze bardzo straszne sny, wszystkie czarno białe i takie duszne..

wiem ze moge pogorszyc moja sytuacje

jesli ktos ma jakies pytania bardzo prosze..

Poprawiona w miarę interpunkcja. Bardzo proszę o trochę uwagi, nie mam się do kogo zwrócić.

to jedyne zdjecie jakie mi zostalo i tekst piosenki dodany jaki mi sie wysnil do tego zdjecia prosze tylko zwrocic uwage na sam koniec gdy chodzi o "Virginia" i o God . dopiero gdy inni zaczeli mnie dreczyc zauwazylem tą koncowke i o co naprawde chodzi ze nikt nie pozwoli zebym mial dziewczyne i bede prawiczkiem do konca zycia i jak walcze z nimi .Czyli to sie stalo to co dodalem wlasnie przez to ze to zrobilem ;(

http://img146.imageshack.us/img146/6540/p1010071m.jpg

...It's not about the salary

I do this so Mc's they twice before they battle me

Cause Liney B can really flow shit (say what!)

This ain't no wo thuggish ruggish bow wow yippie yo shit

I through yo rappers like a bad poker hand

(Now tell me Bikedi B the man yeah!)

Liney B:

Yeah my rhymes styles skandelous deep n' Mc's n' banders

So many niggaz on my dick

Now I see them seam in fucking sandwiches

Hardcore when I throw rappers to the flow

Battleing me is like giving bird to a fucking dinosoure

**** wack niggaz it's my turn

So how you gon' rap the microphone

and come weak in a motherfucking rock spearm

Mad Skillz got this fucking mig on

I suck ya blood out motherfuckers

like Tom Cruise with the wig on

Yeah about to make the loop

Cause I can keep motherfucking rap until Biz Markie gets cute

AAAAAiiihhttt!

Where you from, you gotta be from Brooklyn man, you gotta be!

Na,na kid!

Yeah, na, ya that nigga from Queens?

Na Bee,na, I ain't from Queens

Oh!, I've got it, that nigga from Uptown, he gotta be!

Na, na, na kid!

No I ain't from Uptown kid

Where ya from God?

Virginia

FROM WHERE???
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu