Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Japońskie komiksy |
Wersja do druku |
ankieterro
|
Wysłany: 24-04-2011, 13:48 Japońskie komiksy
|
|
|
Witam,
Jestem studentką GWSP w Chorzowie i przeprowadzam badania dotyczące zainteresowania japońskimi komiksami wśród młodzieży w wieku 15-25 lat. Bardzo proszę wszystkich zainteresowanych tą tematyką o wypełnienie łatwej i krótkiej ankiety, która pomoże mi w prowadzeniu dalszych badań. Być może przyczyni się to do wydawania większej ilości tytułów na polskim rynku ;)
Link do ankiety:
http://www.sendspace.pl/file/85ef9c9aa802ee4bfc909d5
Wypełnione ankiety lub same odpowiedzi proszę wysyłać na mój adres mailowy: klejbiurowy@interia.pl
Z góry dziękuję za pomoc!!! :):):) |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 24-04-2011, 14:11
|
|
|
Nie lepiej założyć ankietę na jednym z wielu darmowych serwisów służących do tego? Na pewno wypełni ją wtedy więcej osób. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 24-04-2011, 19:37
|
|
|
Aaargh... jeszcze jedna ankieta, stworzona niezgodnie z metodyką. Nie odsyłam, bo nie jestem w stanie wypisać. |
|
|
|
|
|
kamela
Gość
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 01-05-2011, 14:51
|
|
|
Y, dobór "gatunków" zaiste ciekawy. A gdzie serie przygodowe, kryminały, romanse etc. nie zawierające yaoi, shoujo-ai itp.? |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-05-2011, 15:06
|
|
|
Keii napisał/a: | Y, dobór "gatunków" zaiste ciekawy. A gdzie serie przygodowe, kryminały, romanse etc. nie zawierające yaoi, shoujo-ai itp.? |
Też mnie to zastanawia. I co ma zrobić biedny ankietowany jeśli wszystkich wymienionych "gatunków" raczej unika? Poza tym nie rozumiem podziału na shounen-ai i yaoi, tudzież shoujo-ai i yuri, skoro to to różni się tylko obecnością seksu.
Poza tym przyznaję, że nie rozumiem pytania 6. Znaczy samo pytanie jest zrozumiałe, ale ni w chusteczkę nie wiem co ma oznaczać "CENA?" i "GDZIE?" |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 01-05-2011, 16:40
|
|
|
No ja np. w drugim pytaniu nie mam czego zaznaczyć, żaden z wymienionych gatunków mnie nie interesuje.
Ankieta nieco sknocona... Chociaż i tak lepsza od tego, co mieliśmy ostatnio... |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|