Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Sny |
Wersja do druku |
ISKIERKA
|
Wysłany: 03-07-2011, 22:17 Sny
|
|
|
Czy według was sny mają jakieś znaczenie ? Czy kiedykolwiek zdarzyło się wam mieć tak realistyczny sen że po przebudzeniu nie bardzo się wiedziało co jest grane. Czy uważacie że za snami może kryć się coś więcej niż obrazy z naszej wyobraźni,czy może nie ma to dla was najmniejszego znaczenia. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-07-2011, 22:56
|
|
|
Cytat: | Czy uważacie że za snami może kryć się coś więcej niż obrazy z naszej wyobraźni |
Zależy jak zdefiniować wyobraźnię. Generalnie sny są przydatne do analizowania własnego stanu psychicznego i przemyślenia różnych wydarzeń, ale to w zasadzie tyle. Snów proroczych póki co nigdy nie miałem - tzn. miałem, ale nie sprawdziły się ;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Ferret
Kawaii desu~
|
Wysłany: 05-07-2011, 16:54
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | miałem, ale nie sprawdziły się ;P. |
Może jeszcze się sprawdzą ;P.
A co do tematu, nie, nie uważam snów za nic niezwykłego, aczkolwiek są setki tysięcy opracowań na ten temat, więc zaznaczam, nie chcąc nikogo urazić - to tylko moja opinia, kompletnego ignoranta w sprawach snów xD. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|