Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kanał YouTube |
Wersja do druku |
Sever7
|
Wysłany: 18-12-2011, 14:04 Kanał YouTube
|
|
|
Szukam osób do wspólnego projektu a dokładnie do kanału na yt dotyczącego anime/mangi i ich recenzji. Chodzi mi o coś co jest choć spontanicznego/wyrażenie swojej opinie przedstawienie fabuły, nasze oceny i najlepiej jak by było zabawne wtedy o wiele milej się coś ogląda. Ruszamy jeśli znajdzie się ok 2 osoby chętne do nagrywania (i może ktoś do pomocy bo nie mam pojęcia co może z tego powstać). Myślę że na początku miało by to formę naszych rozmów na skype (najlepiej 2 osoby wtedy naprawdę jest hardcore ;]) + oczywiście screeny z danego anime/ wycinki scen. Chodzi mi o coś w stylu Ryszarda ale oczywiście nie nazbyt go przypominającego, oni niestety zawiesili swoją działalność (co mnie zabolało). Jeśli nie wiem o podobnym kanale już istniejącym to dajcie mi znać.
Przeniesiono do właściwego działu - Ysengrinn |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-12-2011, 14:39
|
|
|
Witaj.
Proponowałbym przedstawić jakąś próbkę talentu, bo nic tak nie przyciąga chętnych jak dowód, że przedsięwzięcie jest ciekawe, przemyślane i warte, by zainwestować w nie czas i wysiłek. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Sever7
|
Wysłany: 18-12-2011, 15:10
|
|
|
Co przez to rozumiesz? |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-12-2011, 16:17
|
|
|
Dokładnie to co powiedział, najlepiej byłoby gdybyś zrobił takie wideo i zaprezentował, gdyż samo ogłoszenie zwykle pachnie słomianym zapałem. Poza tym nie wiemy jaki talent posiadasz i czy w ogóle warto nawiązywać współpracę. O twojej prezencji, poczuciu humoru i temperamencie nawet nie wspominam - przez takie niedokładne ogłoszenie możesz skończyć z osobą totalnie z tobą niekompatybilną, co będzie męczące dla was obojga. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Leritt
The Undying
|
|
|
|
|
Sever7
|
Wysłany: 19-12-2011, 16:47
|
|
|
Eh dobra porzucam ten pomysł, za duży problem z zorganizowaniem osób. Temat do usunięcia. |
|
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-12-2011, 18:06
|
|
|
Na życzenie autora temat zostaje zamknięty. |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|