Wysłany: 14-11-2012, 15:28 nachalna reklama serwisu randkowego
Ja uważam, że Internet jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Nie wyobrażam sobie zaczepiać ludzi na ulicy czy w autobusie. Internet poza tym jest wygodny i mogę szybko wybrać ciekawego chłopaka na randkę, umawiam się tak już od 4 miesięcy i nigdy nie trafiłam na jakiegoś psychola czy kogoś takiego, jak tu co niektórzy wypisują. Co prawda nie wiem jak jest gdzie indziej ja korzystam z serwisu randkowego ww w.Samo tneS erca.pl i jest ok. Tylko wiadomo, że zawsze przed randką trzeba wymienić się kilkoma wiadomościami żeby wiedzieć mniej więcej z kim się umawiamy. To można wyczuć 8-) Nie wiem jak Wy, ale ja w życiu nie spotkałam tylu chętnych na randkę przystojniaków co w Internecie. Poza tym ja na ulicy mijasz przystojniaka to, albo idzie pod rękę z inną dziewczyną, albo nie mam odwagi go zaczepić bo takie coś wydaje mi się normalnie głupie i dziwne. Zdecydowanie wybieram Internet.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki