Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Moje małe badania naukowe - będę bardzo wdzięczny za pomoc. |
Wersja do druku |
Dembol
|
Wysłany: 20-01-2013, 13:34 Moje małe badania naukowe - będę bardzo wdzięczny za pomoc.
|
|
|
W ramach zaliczenia jednego z przedmiotów przeprowadzam badania naukowe. Jednym ze sposobów zbierania informacji jest ankieta znajdująca się pod poniższym linkiem. Dotyczy ona wizji życia po śmierci. Ankieta jest oczywiście całkowicie anonimowa.
Bardzo prosiłbym, żebyście poświecili te 5-10 minut i ją wypełnili. Będzie mi (i mojej koleżance z którą prowadzimy badania) bardzo miło jakbyście też rozesłali linka znajomym, których uważa za interesujących ludzi mogących mieć interesujące poglądy w tej kwestii.
Link do ankiety:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHlKd1Yzc0FndGt2T0RJN01BNTk4Rnc6MQ
Za 2-3 tygodnie temat będzie można spokojnie wywalić. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 20-01-2013, 13:56
|
|
|
"Naukowe" ^^
Króciutka ta ankieta, ale przyjemnie było przypomnieć sobie jakie ma się poglądy na umieranie. |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-01-2013, 14:01
|
|
|
Wypełnione.
I już widzę jak ktoś będzie czyścił dział Ogłoszeń.... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
yko
@traveller in time
|
Wysłany: 28-01-2013, 20:07
|
|
|
Done. Całkiem zgrabna ankieta, w porównaniu do wielu które widziałem. Zamiast wywalać temat zamieść tutaj wynikowy paper. ;) |
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 29-01-2013, 13:14
|
|
|
Dziekuję wszystkim za udział. Link jest już nieaktywny. Przedmiot zaliczyliśmy na 5 (prowadząca żałowała, że nie ma w skali na naszej uczelni wyższych ocen) i ogólnie zarządziliśmy. Wynikiem była prezentacja, ale będziemy próbowali to gdzieś opublikować (po sesji). Co oznacza, że trzeba to będzie doszlifować i skonkretyzować. Jakby się udało to podeślę linka czy coś. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|