Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Anime-team |
Wersja do druku |
velso
|
Wysłany: 18-01-2014, 08:44 Anime-team
|
|
|
Zapraszam na forum o a&m
|
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-01-2014, 10:50
|
|
|
Pan zaspamował identycznymi postami kilka różnych działów, gdyby ktoś się zastanawiał za co ma osta, bo tamte tematy po prostu odesłałam w niebyt. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 18-01-2014, 12:19
|
|
|
Ale poza tym czyms zgrzeszyl, ze wywalilas mu wszystkie ogloszenia? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-01-2014, 12:24
|
|
|
Tym, że poza tym ma ogłoszenie które rozciąga stronę, a ja nie miałam zamiaru jeszcze się bawić w edytowanie postów po przymusowej sesji usuwania. Poza tym panu przy tym całym radosnym spamie NIE udało się trafić do działu Ogłoszenia, więc stwierdziłam, że jak ktoś aż tak bardzo nie umie się reklamować to na reklamę nie zasłużył.
Jeśli masz ochotę zrobić dobry uczynek to śmiało zedytuje tego posta, usuń komentarze i daj go na forum, ale jak dla mnie ta osoba ni cholery nie zasłużyła na tego typu gest. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-01-2014, 13:17
|
|
|
"anie", "orginalna", brak polskich znaków. Dobrze zrobiona reklama :) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|