Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Ktoś podszywający się pod kokodina |
Wersja do druku |
kokodin2
Gość
|
Wysłany: 11-05-2014, 22:01
|
|
|
Piszę z innego kompa, a nie pamiętam hasła (baka!~)
zwida sekai sejfku finał
Taki ostatni odcinek to rozumiem, nie było w nim wiele sensu, jednak był bardzo ładnie zanimowany, ciekawie skomponowany i nie miał czkawki jak co niektóre. Do tego to był finał z tych co się w swoim czasie mieszczą, nie za szybki nie za wolny, nie przegadany i nie rozmyty od ilości ruchu. Jeden przeciwnik, szybkie przegrupowanie i powerapiący kontratak. Roboko była super, serio ten numer z "wylinką" był genialny. I wielki uśmiech kurukuru czy jak się to fioletowe nazywa. Ubawiłem się i mam satysfakcję a nawet ewentualny "teoretyczny materiał na kontynuację", której nigdy nie będzie jest.
4/5 spokojnie, jak na 13 odcinkową serię jest uroczo zastanawiam się nad 4,5
Edit
Keroro epizod 2 udowodnił, że akcja porusza się z prędkością 2 sceny na odcinek, czyli jeszcze wolniej niż w moich obliczeniach a materiału nie jest wcale więcej. Kiepski redraw z większą ilością majtek i mniejszą ilością akcji i humoru. |
|
|
|
|
|
kokodin2
Gość
|
Wysłany: 11-05-2014, 22:02
|
|
|
P.S.
Proszę zbanujcie moje konto. Już nie będę korzystał z tego zjebanego jak ja serwisu. |
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-05-2014, 22:22
|
|
|
Już-nie-tak-anonimowy hejter kokodina kontynuuje swoje wyczyny i jeśli myślał, że się nabierzemy to był głęboko naiwny. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 12-05-2014, 15:48
|
|
|
Lolz, co to za świr? |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 12-05-2014, 19:17
|
|
|
Ten sam co poprzednio. Ale srsly, kto robi takie numery łącząc się z serwera w płatnym hostingu?
Edit: a nie, jednak to była bramka proxy. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|