w poszukiwaniu doujinów |
Wersja do druku |
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 21-12-2003, 18:55 w poszukiwaniu doujinów
|
|
|
co sądzicie o zbiorowej akcji polegającej na poszukiwaniu doujinów, skanów, czy pięknych slayersowskich okładek? na zachęte zamieszczem okładkę doujina z Xellosem^^
czy ktoś z was może jest zoriętowany gdziemożna znależć skany doujinów autora o ksywie(?) WoodyLand? |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
jadz_i_ka
Dołączyła: 06 Kwi 2003 Skąd: z krainy wiecznej, pięknej szarości Status: offline
|
Wysłany: 21-12-2003, 19:00
|
|
|
macie jeszcze to :
to jest tego woodylanda...
a co będę sobie załować. to jest przód i tył okładki, tego samego autora rysującego "chaotic heaven":)
wasza kolej^^ |
_________________ Syriusz i Ramus to piękna para...chyba właśnie pokochałam yaoi...
Wy również? |
|
|
|
|
Ryuu_Davis
Dołączyła: 12 Kwi 2003 Skąd: A bo ja tam wiem O.o? Status: offline
|
Wysłany: 21-12-2003, 21:24
|
|
|
Ja dojinów żadnych nie mam, ale...
<wdech>
JENA JAKIE TO PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘEKNE o__________O
<i w tym momencie R. wpada w stan zwany 'orgazmem metafizycznym' _-_"> |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 22-12-2003, 10:32
|
|
|
Czy jak powiem, że te obrazki są brzydkie, to mnie zlinczujecie? ^^''' No może nie brzydkie, ale jakieś takie... nieslayersowe ^^''
btw: czy ten wątek nie powinien być w kąciku fana? |
|
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 22-12-2003, 14:11
|
|
|
Zgadzam się z ka_tką. Wyglądają troche mało mangowo. Jakby rysowane przez niedożywionego fana ^^' |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 22-12-2003, 14:25
|
|
|
No wg mnei zrobione nawet fajnie..ale do Slayersów to to mi jakoś nei pasuje...nie ten styl...ale i tka jak ktoś znajdzie coś takiego (znaczy więcej tego) to z chęcią zobacze... |
|
|
|
|
|
ka_tka
|
Wysłany: 22-12-2003, 16:09
|
|
|
Owszem, owszem, tylko mam nadzieję, że przynajmniej po angielsku ^^'' |
|
|
|
|
|
jadz_i_ka
|
Wysłany: 22-12-2003, 16:13
|
|
|
to nie wiem jak zareagujecie na moje fanarty^^' w moich rusunkach nie ma mowy o szpiczastych nosach, czy podłużnych "chudych" źrenicach...
może jednak znacie jakieś adresy stron z doujinami? |
Wy również? |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 22-12-2003, 16:19
|
|
|
Ja niestety nie posiadam żadnych a z szukaniem też nie dize mi za dobrze...ale jeżeli ktoś jakieś ma to i ja bardzo chętnie bym przejrzał...ciekawe jak to wygląda... |
|
|
|
|
|
jadz_i_ka
|
Wysłany: 22-12-2003, 16:36
|
|
|
a teraz czuje sie okropnie głupio, bo mam na kompie 100 mb doujinów ze slayersów od kumpeli...KTÓRA NIE WIE Z JAKIEJ STRONY ONE SĄ!!! -__-'
a ja na prawdę chciałabym się nimi z wami poczielić... |
Wy również? |
|
|
|
|
KArolCIA
Dołączyła: 06 Lip 2003 Skąd: stamtąd, gdzie diabeł mówi dobranoc Status: offline
|
|
|
|
|
jadz_i_ka
|
Wysłany: 22-12-2003, 17:33
|
|
|
byłam tam pare razy, nawet fajna stronka, ale za malo Zela...^^. w tej chwili oglądam jakiegoś doujina online, ale nie sądze, aby bylo warto go zamieszczać. mam kłopot w rozpoznawaniu postaci...-__-'
no to na pocieszenie ode mnie macie jeszcze link do paru japońskich stron. tam też są jakieś doujiny (Kurume, naucz!)
http://www.geocities.com/relenahime/fanartlinks.html |
Wy również? |
|
|
|
|
jadz_i_ka
|
|
|
|
|
Ly
|
|
|
|
|
jadz_i_ka
|
Wysłany: 24-12-2003, 20:00
|
|
|
nikt się nie opiekuje tym tematem... oto następny adres. http://www.insomn.com/index.html
na tej stronie znajdziecie doujiny, oraz genialne opowiadanie "One third human" jak i wile opowiadań "sailor moon."
have fun^^ |
Wy również? |
|
|
|
|
|