Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-11-2011, 01:56
|
|
|
Ajć, to musieli naprawdę solidnie podnieść progi :/
Jeśli Cię to pocieszy, mam 4,9 i też nie dostanę. Nowa ustawa jest zła i podła, no. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 17-11-2011, 20:24
|
|
|
Cytat: | Jeśli Cię to pocieszy, mam 4,9 i też nie dostanę. Nowa ustawa jest zła i podła, no. |
No niestety... Ech, możeby było lepiej gdyby nie ta nieszczęsna trójczyna z tego nieszczęsnego egzaminu w formie testu wielokrotnego wyboru... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 18-11-2011, 12:26
|
|
|
O, to ja też nie dostanę, dobrze wiedzieć (tak, łudziłam się...) :]
Bo jest zimno, bo nie mam dostępu do !@#$%^&* skrzynki, a rodzice posłali mi paczkę z domowymi wyrobami - teraz będę zapieprzać przez pół miasta w poszukiwaniu tej właściwej poczty, bo co paczka to na innej zostawiają. Bo muszę iść na drugi koniec miasta w sprawie Internetu. Czy już wspominałam, że jest cholernie zimno i mi się nie chce? Niedosypianie nie sprzyja dobremu samopoczuciu i cierpliwości, naprawdę. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-11-2011, 12:33
|
|
|
Ugh. Zepsułam sobie kolano. Boli :< |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 19-11-2011, 07:48
|
|
|
A mi zepsuło się oko. Konkretnie powieka jest czerwona, opuchnięta, swędzi i boli przy dotknięciu. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 19-11-2011, 13:31
|
|
|
Rezonans rezonansem, drugi raz był już bez cienia niepokoju. Tylko, że tym razem był z kontrastem, który dali mi w kanał. Nie wiem, czy tak miało być, czy coś spieprzyli, ale żyła mnie zwyczajnie boli i nie zanosi się na to, żeby przestało. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Agon
|
Wysłany: 19-11-2011, 20:39
|
|
|
Bo pralka mi się zepsuła. W bębnie pełno wody, na podłodze pełno wody, jedno wielkie bagno. Szlag by to trafił. Chciałabym dla odmiany napisać coś w Życiu... |
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 19-11-2011, 21:00
|
|
|
Bo nie cierpię tych momentów, kiedy uświadamiam sobie, że po tylu latach ciągle jestem smarkatym kucykiem, który jeszcze nie odnalazł własnego cutie mark.
Póki mi nie przejdzie, jestem do niczego. |
|
|
|
|
|
Clair deLune
|
Wysłany: 19-11-2011, 22:01
|
|
|
Do licha, jestem w ciemnej dupie, jeśli chodzi o naukę... |
|
|
|
|
|
Loko
Aspect of Insanity
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-11-2011, 02:18
|
|
|
Clair deLune napisał/a: | Do licha, jestem w ciemnej dupie, jeśli chodzi o naukę... |
O kulturę też :p
Osobiście prosiłbym o lekkie przyhamowanie z epitetami. Twoje posty nieco nieprzyjemnie się czyta. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 20-11-2011, 08:30
|
|
|
Dobra... Moderacja planowała być miła i wyrozumiała, ale jednak nie zdzierżyła.
Claire, dwie podstawowe uwagi:
1. Bez wulgaryzmów proszę, w zasadzie mamy formalny zakaz używania ich na forum (Regulamin, punkt I.4). Przymykamy oko w dobrze uzasadnionych przypadkach i co jakiś czas, ale może bez przesady.
2. Znowu regulamin, dla odmiany punkt I.2. Aż zacytuję sobie, a co mi tam:
Cytat: | 2. Zakazane jest szpanowanie znajomością i umiejętnością wykorzystania wszelkiego rodzaju używek typu alkohol lub narkotyki – zarówno twarde, jak i miękkie. Takie posty będą usuwane w najkrótszym możliwym czasie. |
Ja wiem, że wszystko jest dla ludzi, ale chwalenie się tym, że zalewa się w trupa jest, przynajmniej z mojego punktu widzenia, niesmaczne. I chwalić się zdecydowanie nie ma czym - zwłaszcza, że na tym forum raczej niewiele jest osób, którym czymś takim zaimponujesz. Powiedziałabym, że wręcz przeciwnie. |
|
|
|
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 20-11-2011, 11:32
|
|
|
Seriś, w końcu! Dziękuję! ;)
a żeby nie było, że uprawiam offtop w offtopie, to:
zdecydowanie i niezaprzeczalnie nienawidzę swojej szczęki i tego ile pieniędzy muszę w nią wpakować. kropka. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-11-2011, 12:24
|
|
|
Buahahahaha forum Kotatsu, błagam, nigdy się nie zmieniaj :'D
Ej a widzieliście już jak strasznie niewychowany jest Ysen? I to moderator! Co za wstyd!
....Pfft.
PS. Nadal na ukrytym płaczecie, że na forum przybywa mało nowych użytkowników? |
|
|
|
|
|
Tabris
Snowflake
|
Wysłany: 20-11-2011, 13:00
|
|
|
Crofesima napisał/a: | PS. Nadal na ukrytym płaczecie, że na forum przybywa mało nowych użytkowników? |
Widać, że Ty pod tym względem nie marudzisz. Do twojego tematu co jakiś czas ktoś dołącza.
Mój kot Rupert podczas mojej nieobecności zaatakował sąsiada... Nie wiem czemu, ale to zrobił, a sąsiad ma na to świadków. Dodatkowo atak był tak dotkliwy, że sąsiad podczas odwrotu zleciał ze schodów i domaga się teraz ode mnie odszkodowania za siniaki. |
|
|
Mononoke
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 20-11-2011, 13:08
|
|
|
Tabris napisał/a: | Crofesima napisał/a: | PS. Nadal na ukrytym płaczecie, że na forum przybywa mało nowych użytkowników? |
Widać, że Ty pod tym względem nie marudzisz. Do twojego tematu co jakiś czas ktoś dołącza. |
A co ma piernik do wiatraka? I w ogóle o jaki temat ci chodzi? |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|