Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 21-08-2008, 21:23 Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe...
|
|
|
Kontynuacja tematu Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 21-08-2008, 22:32
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | było DOKŁADNIE TO SAMO, w tym samym regionie zresztą. Nikt mi nie wmówi, że "nie mogli się spodziewać takich zniszczeń". |
Po pierwsze nie było dokładnie to samo bo jesli o wihury to było wiecej za to o mniejsze skali. A tornada sobie przeszły była w Lubelskim które ni grzyba nie jest w tym samym regionie co Opolskie. A co do obecnego to akurad Tornado z błotnicy strzeleckiej jest najprawdopodobniej ewenementam (albo juz nie lecz poczatkiem wielu) na skale europejska dotychczas w europie jeszcze takich nie było. Jesli chodzi o samo zjawisko o dziwo tornado błotnickie pojawiło sie w czasie tak jakby poprawy pogody. Rano ulewa z gradobiciem potem duszne popołudnie chmurami albo raczej para wodna przysłaniajaca słonce potem nagłe utworzenie sie chmury burzowej o średnicy 6 km na pólnocny wchód od Kedzierzyna w okolichach Autostrady tworzy sie tornado uderza w autostrade wtedy ma jeszcze siła Góra F1 ale potem rosnie i nabiera mocy prąc na północ przez Kotulin do Waramłatowic skąd odbieja na wschód na Błotnice gdzie jest najsilniejsze po czym zaczyna słabnać kierujac sie w strone Lublińca W okolicy tworza sie podobne burze o mniejszej sile miedzy innymi na Górnym Śląsku pomiedzy Gliwicami a Zabrzem w pobliżu zamku Chudów na którym odbywał sie dosc znany turniej rycerski Jedno Koło Gogolina i kolejne gdzieś na pólnoc od Toszka. Oraz w Okolicach krupskiego młyna Kolejne trzy tworza sie w Łódzkim Ogólnie 15 lipca w Polsce przeszło wiecej tornad niż w całych chyba latach
90 tych |
|
|
|
|
|
Maja-Sul
|
Wysłany: 22-08-2008, 02:40
|
|
|
bo sigur ros wybralo zdechla, brzydka warszawe na organizacje jedynego koncertu w polsce. a ja nie moglam jechac, bo bylabym sama. teraz musze czekac na nastepna okazje, o ile sie taka pojawi. bo za troche ponad tydzien zaczyna sie koszmar, ktory trwa ponad 10 lat, ktory wysysa ze mnie sily, jak wampir. ale coz, bez tego tak srednio da sie obecnie zyc. |
|
|
|
|
|
blitzshuster
nikopol
|
Wysłany: 22-08-2008, 07:27
|
|
|
Mortinern:
Cytat: | 15 lipca w Polsce przeszło wiecej tornad niż w całych chyba latach
90 tych |
To pewnie duchy krzyzakow sobie przypomnialy;) |
|
|
|
|
|
Mortimern
widzisz emo to zabij
|
Wysłany: 22-08-2008, 08:45
|
|
|
Maja-Sul napisał/a: | bo sigur ros wybralo zdechla, brzydka warszawe . | Tu sie zgodze i chetnie dodam od siebie że nazwanie tego miasta poprostu brzydkim to czysty eufemizm. A ludzie tam gorsi niz miasto : P |
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 22-08-2008, 09:12
|
|
|
Użytkowniczka Maja-Sul jest uprzejmie proszona o stosowanie się do zasad języka polskiego. Podpowiem: chodzi o zaczynanie zdania wielką literą (w tym celu należy wcisnąć klawisz Shift i przytrzymując go, wcisnąć wybraną literę). Używanie polskich znaków (prawy klawisz Alt + wybrana litera) również byłoby dobrze widziane. |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
DiziXagi
Zettai Ryouiki
|
Wysłany: 22-08-2008, 20:35
|
|
|
Bo zabiłem demona VPN a serwer nie przyjmuje połączeń SSH z zewnątrz - czyli nici z nocnego stawiania serwera. |
_________________ There is a god between the over knee socks and miniskirt. |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-08-2008, 11:52
|
|
|
Bo jakiś wandal wyłamał mi kopniakiem lusterko nocą. Choć w zasadzie powinienem pisać w "pięknym życiu", że nie zrobił nic więcej... Kilku sąsiadów ma wybite szyby. Podobno ktoś widział tego podchmielonego męskiego mężczyznę, który sobie poszalał, więc jest jakaś szansa, że cholerze nie ujdzie na sucho. |
|
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-08-2008, 02:38
|
|
|
Poszłam spać przed 24:00. Bo byłam zmęczona. Do 3:15 nie zmrużyłam oka, przewracając się tylko z boku na bok. Bez konkretnej przyczyny. Mam paskudny humor i jestem zła. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
alex
|
Wysłany: 25-08-2008, 07:54
|
|
|
Melmothia napisał/a: | Poszłam spać przed 24:00. Bo byłam zmęczona. Do 3:15 nie zmrużyłam oka, przewracając się tylko z boku na bok. Bez konkretnej przyczyny. Mam paskudny humor i jestem zła. |
No nie jesteś jedyna która ma problem ze snem. Ja też nie mogę zasnąć od jakiegoś czasu. I chodzę pół-przytomny cały dzień. |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 25-08-2008, 15:08
|
|
|
Nienawidzę egzaminów ustnych. Z całej siły. Tanio kupię szybko uczącego się klona na trzy tygodnie... X___X |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 25-08-2008, 15:52
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | Tanio kupię szybko uczącego się klona na trzy tygodnie... X___X |
Jak znajdziesz mojego, to też kup, pieniądze oddam. :D
Tak, to były zdecydowanie baaaaaardzo fajne wakacje ^^. Niestety właśnie się kończą, w związku z czym stanowczo przypomina o sobie uczelnia. Sigh, to będzie truuuuudny miesiąc...
/me ustawia tryb "przerąbane równo", żeby w razie czego pozytywnie się zaskoczyć |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Asthariel
Lis
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-08-2008, 16:12
|
|
|
Bo skończyłem 3 serię 24 godzin. Bo obejrzałem 20 ep CG R2, a najchętniej oglądałbym je w nieskończoność... |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 25-08-2008, 19:03
|
|
|
@Maja-Sul, a co ja mam powiedzieć na to, że Kraftwerk koncertują we wrześniu w Krakowie, a ja mieszkam niemal na drugim końcu Polski? >D
Bo spanie na korytarzu i lodowaty prysznic. Bo ktoś "inteligentny" wpuścił na konwent psa... >.<* |
|
|
|
|
|
Mara
High
Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 26-08-2008, 22:05
|
|
|
Ponieważ odczuwam niezidentyfikowaną irytację przez co jestem oziębła i co wcale mi się nie podoba. I dodatkowo irytuje.
Poza tym jestem niewyspana.
Poza tym kończą się wakacje.
No i boli mniew głowa, mam ochotę na coś słodkiego, są orzeszki w czekoladzie które nadal istnieją pomimo mojej obecności w domu no i trochę boję się konsekwencji dla mojej twarzy w razie czego. Chociaż... Jestem zdesperowana. Orzeszków! Czekolady! Niezdrowych, przyprawionych, smażonych na starym oleju silnikowym czipsów!
Zapędziłam się. Irytujące. I dramatyzuję, co też jest irytujące. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
|
|
|
|
|
|